G4Media.ro

Actorul Gérard Depardieu salută „curajul semnatarilor” scrisorii „foarte frumoase” prin care i…

sursa foto: captura video

Actorul Gérard Depardieu salută „curajul semnatarilor” scrisorii „foarte frumoase” prin care i se ia apărarea

Actorul Gérard Depardieu s-a declarat „foarte mulţumit” de textul scrisorii prin care i se ia apărarea, după cum a declarat marţi la RTL. El a subliniat că a găsit scrisoarea „foarte bine scrisă” de Yannis Ezziadi, un actor apropiat de una dintre fiicele sale, după cum a relatat jurnalistul Vincent Serrano. „Mi s-a prezentat această scrisoare şi mi s-a părut frumoasă, aşa că i-am spus autorului ei că poate fi publicată”, a adăugat el, potrivit RTL, precizând că nu a sunat pe nimeni şi nu a cerut ajutorul vreunui artist. „Mai mulţi au refuzat”, a adăugat el, lăudând însă „curajul semnatarilor”, conform news.ro

Reamintim, aproape șaizeci de personalități din lumea culturii au denunțat „linșajul” lui Gérard Depardieu, anchetat pentru viol din 2020 și aflat în centrul unui scandal devenit o problemă politică și mediatică în urma unui documentar difuzat pe France 2, într-o opinie publicată luni 25 decembrie seara pe site-ul cotidianului Figaro, citat de BFM-TV.

Printre aceștia se numără regizorul Bertrand Blier, actrițele Nathalie Baye, Carole Bouquet (fosta parteneră a lui Depardieu) și Charlotte Rampling, actorii Jacques Weber, Pierre Richard și Gérard Darmon, precum și cântăreții Roberto Alagna, Carla Bruni (soția fostului președinte Nicolas Sarkozy), Arielle Dombasle și Jacques Dutronc.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Domnul Depardieu a transmis salutul domniei-sale din Rusia, unde trăia în ultima vreme exuberând de admirație față de Vladimir Putin, ori de prin alte zări, de unde susține invazia Ucrainei?