G4Media.ro

Actorul Gérard Depardieu, din nou anchetat pentru agresiune sexuală / Plângerea a…

sursa foto: captura video

Actorul Gérard Depardieu, din nou anchetat pentru agresiune sexuală / Plângerea a fost depusă de o scenografă, iar agresiunea ar fi avut loc în timpul filmărilor la pelicula „Les volets verts”

O nouă anchetă a fost deschisă în urma unei plângeri depuse de o scenografă care îl acuză pe actorul francez Gérard Depardieu că a agresat-o sexual în timpul filmărilor la pelicula „Les volets verts” în 2021, a anunţat marţi parchetul din Paris, confirmând o informaţie apărută pe site-ul de investigaţii Mediapart, informează AFP conform Agerpres.

Aceasta este cea de-a treia anchetă din Franţa care îl vizează pe actorul în vârstă de 75 de ani.

Gigantul cinematografiei franceze este inculpat din decembrie 2020 pentru violuri şi agresiuni sexuale după acuzaţiile aduse de actriţa Charlotte Arnould, iar o anchetă a fost deschisă după o plângere depusă în ianuarie de o fostă asistentă de producţie, care l-a acuzat de agresiune sexuală în 2014.

Avocatul lui Depardieu, Christian Saint-Palais, nu a răspuns solicitărilor de comentarii formulate de AFP.

Reclamanta, în vârstă de 53 de ani, al cărei prenume este Amelie, a depus o plângere la parchetul din Paris la 23 februarie.

Ea denunţă fapte de agresiune sexuală, hărţuire sexuală şi abuz sexist din partea lui Gérard Depardieu în timpul filmărilor la pelicula ‘Les volets verts”, în regia lui Jean Becker, la care lucra ca scenografă.

Potrivit mărturiei oferite de ea site-ului de investigaţii Mediapart, vedeta din „Cyrano de Bergerac” i-a făcut o serie de remarci obscene în timpul filmărilor de la Paris, pe 10 septembrie 2021, apoi a „apucat-o brutal” şi „i-a frământat talia, stomacul, până la sâni”.

Presupusa agresiune a fost întreruptă de gărzile de corp ale actorului. „Gărzile sale de corp l-au luat de acolo”, a povestit ea pentru Mediapart. „El urla şi râdea singur. Mi-a spus: ‘Ne vom revedea, dragă!’. Eu eram stupefiată, zguduită”, a adăugat femeia.

„Niciodată, niciodată, nu am abuzat o femeie”, afirmase Depardieu într-o scrisoare deschisă publicată în cotidianul francez Le Figaro la 1 octombrie, referindu-se la acuzaţiile formulate de Charlotte Arnould.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...