G4Media.ro

Accident rutier cu trei persoane implicate, în zona montană din judeţul Bihor…

Sursa foto: news.ro

Accident rutier cu trei persoane implicate, în zona montană din judeţul Bihor / Primele echipe ajunse la faţa locului au asigurat autoturismul, pentru a nu cădea de pe versant

Mai multe echipe intervin, duminică, la un accident rutier produs la circa 5 kilometri de staţiunea Stâna de Vale, relatează News.ro. O maşină s-a răsturnat, iar salvamontiştii – primii care au ajuns la faţa locului, au asigurat vehiculul pentru a nu cădea de pe versant. S-a creat un culoar de siguranţă pentru evacuarea victimelor.

”Patrula S.J. Salvamont-Salvaspeo Bihor care asigură permanenţa în zona staţiunii Stâna de Vale – masiv Bihor-Vlădeasa, la solicitarea IJSU „Crişana” Bihor, intervine la un accident rutier, cu 3 victime, produs la circa 5 km de staţiune, alături de echipajele ISU şi SMURD”, au anunţat, duminică, salvamontiştii.

Aceştia au precizat că a fost alertat şi un elicopert SMURD.

”Fiind prima echipă de intervenţie ajunsă la faţa locului, salvatorii montani au trebuit întâi să asigure autovehiculul răsturnat pentru a prevenii alunecarea acestuia pe versant şi să deschidă o cale de acces, în siguranţă, spre vehicul.

Ulterior, medicul echipei, voluntar în cadrul SJ Salvamont-Salvaspeo Bihor, alături de medicii echipajelor SMURD şi SAJ, ajunse la faţa locului, au procedat la evaluarea victimelor şi acordarea primului ajutor”, au mai prcizat salvamontiştii.

Potrivit acestora, dat fiind că niciuna dintre victime nu prezenta leziuni vizibile grave, elicopterul SMURD a fost întors din drum, pacienţii fiind preluaţi de ambulanţe pentru a fi duşi la spital în vederea efectuării unor investigaţii complete.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...