G4Media.ro

Accident pe Valea Oltului: Un tir a lovit un stâlp, iar un…

Sursa foto: ISU

Accident pe Valea Oltului: Un tir a lovit un stâlp, iar un tren l-a atins și a doborât alți doi, peste muncitorii care lucrau la remedierea situației / 7 victime dintre care 3 în stare gravă  

Un accident demn de scenarii de film s-a produs luni, în Călimănești, pe Valea Oltului.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Călimănești, la ieșirea spre Sibiu din stația CFR Păușa unde un tren de persoane a agățat un stâlp care fusese lovit în prealabil de un TIR. În cădere, stâlpul fiind cu fire de electricitate pe el, a angrenat alți doi stâlpi. În momentul trecerii trenului, se efectuau cercetări pentru primul accident, astfel că în zona se aflau mai multe persoane.

Trenul și-a continuat deplasarea, însă, din căderea stâlpilor au rezultat 4 victime care lucrau la fața locului pentru restabilirea situației de normalitate.

La fața locului s-au deplasat  trei ambulanțe, o autospecială de stingere și încă un echipaj al SVSU Călimănești,  pentru a asigura intervenția în cazul producerii unui eventual incendiu. S-a luat măsura restricționării accesului persoanelor neautorizate, în zona producerii accidentului, anunță ISU Vâlcea.

În urma accidentului sunt 7 victime dintre care 3 în stare gravă, acestea fiind transportate la UPU Vâlcea.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...