G4Media.ro

Accesul în Clinica ORL din Timișoara, blocat din cauza vecinilor / Viceprimar:…

Accesul în Clinica ORL din Timișoara, blocat din cauza vecinilor / Viceprimar: ”E una din multele case care au ajuns în mâna clanurilor de romi prin moduri pe care le bănuim, dar nu știm în mod exact cum s-au întâmplat”

Municipalitatea timișoreană nu poate folosi un teren al statului care oferă acces spre noul corp al Clinicii ORL din centrul orașului, pentru simplul motiv că acesta este acum ocupat de niște cetățeni romi care au achiziționat o vilă adiacentă terenului, informează De Banat.

Primăria Timișoara se află într-o situație neplăcută, chiar în centrul orașului. Deși a demarat ridicarea unui nou corp la Clinica ORL, nu are acces auto spre acesta, cu toate consecințele negative aferente, chiar dacă acolo deține un teren, acesta fiind ocupat, abuziv spune municipalitatea, de niște cetățeni romi care au cumpărat o vilă de lux în zona Loga.

„Acest teren este, de fapt, una dintre multele case din Timișoara, din zona Loga, care au ajuns în mâna clanurilor de romi prin moduri pe care le bănuim, dar nu știm în mod exact cum s-au întâmplat aceste lucruri și este o situație, din păcate, tragică, în tot centrul Timișoarei în sensul ăsta. Iar terenul în sine este terenul statului român, în folosința Sfatului Popular al Timișoarei. Adică este statul român pe care municipiul Timișoara se poate intabula. Noi în această zonă avem un obiectiv de investiție extrem de important, extinderea la spitalul ORL, spital care nu are acces rutier, nu are acces pentru pompieri, pentru ISU în spate. Iar noi avem foarte multe astfel de situații ca municipiu în care clanuri de romi au preluat case, patrimoniu al Timișoarei, dincolo că le-au luat legal sau ilegal casele, le au, nu mai putem să punem asta în discuție, dar terenul din curțile lor, uneori mii de metri pătrați în centrul Timișoarei este statul român, nu este privatizat, nu este retrocedat. Iar noi stăm așa ca și municipiu și lăsăm ca acest lucru să se întâmple de ani de zile și avem cu toții o vină colectivă în chestiunea asta”, a anunțat viceprimarul Ruben Lațcău înaintea votului din plen.

Întregul articol poate fi citit aici.

Sursa foto: De Banat

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. problema e deosebit de grava acolo, se cere interventia radicala a statului.

  • da, statul va interveni puternic dar de la 1 iulie, a anuntat anaf-ul pesedist in presa! pana atunci, relaxare :))

 2. Nu ii mai discriminați pe romi, bai ăștia! Acum înapoi la muncă că aveți de plătit ajutoare sociale cetățenilor în cauză.

 3. Au ajuns prin șpagă dată autorităților. Daca ar avea cineva 00 îi caută la acte sau le baga impozite de renunță singuri la ele. Asta e Romania lucrului bine făcut

 4. In orasul pastorit de pluseristul Fritz orice mizerie e posibila.

  • Robu a ajutat clanul Cârpaci să ocupe centrul, curvă mincinoasă ce ești.

  • :))) incredibil ce tupeu pot avea PNL-isti din Timis

 5. Pana nu se intra in clica din primarie , care supravietuieste indiferent de cine este primar , clanurile isi vor permite orice . Au mai facut chestia asta si cu prefectul acum niste ani si le-a mers . Sper ca ANAF sa-i fi trecut pe lista celor care trebuiesc luati la puricat . Cat despre Primarul Fritz, este ca si inexistent si oricum timișorenii au renuntat la orice pretenție de la el . Sa vina odata alegerile sa scapam naibii de el .

 6. legea 112 a retrocedat proprietarilor de drept casele si doar amprenta casei ca si teren confiscate de comunisti la presiunea bruxelleza. nu inteleg ce anume nu va place la proprietarii de drept care au rezultat din aplicarea legii 112 :))))

  • Postacii Rusiei caută orice pretext să atace UE, deși nimeni nu l-a forțat pe Robu să lase clanul Cârpaci să facă ce vrea, să terorizeze oamenii în Timișoara.

 7. votati USL, garantia unui stat puternic

 8. Da-ti ci0rile afara!

 9. Nu vă mai chinuiți, frățiori. Manelele ne place, jmekeria ne place, zigăneala ne place. Până în 2050 o să primim exact ce dorim, adică rumânii vor fi minoritari. Avantaje și dezavantaje, mon cher.
  După ce au pupat poalele la fanarioți, otomani sau ruși, rumânii cu administrație de mare Regat vor ajunge să urmeze legile zigănești. Ole, ole, civilizațieee!

  • administratia regatzeana a distrus tot, absolut tot. Pana si „marele” Iorga a ciordit perdelele de la biroul din Banat.
   „Frumoase perdele, ia sa mi le duceti acasa”.

 10. Ati inceput in ’89 o revolutie, ce-i asa greu sa faceti curat la voi in oras? Sau au inceput ci0rile operatiunea speciala de denaZificare?

  • suntem prea multi prazilieni & „sarma ueiii”
   asta e problema. Cimisoara azi e Oltenisoara-plus 🙂

 11. Va dati seama ce haos e la Cimisoara daca ci0 rile analfabete fac ce vor.