G4Media.ro

Academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi a atras o finanțare de…

Secțiune susținută de
Concordia

Academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi a atras o finanțare de 3 milioane de euro de la BRD

BRD și clubul de fotbal FC Viitorul Constanța au semnat contracte pentru facilități de credit în valoare de peste 3,5 milioane euro, anunță Economica.net. Cea mai mare parte a creditului va merge spre Academia de Fotbal „Gheorge Hagi”, proiectul destinat tinerilor fotbaliști și care s-a transformat în cea mai importantă pepinieră pentru cluburile din prima ligă, dar și pentru echipele naționale.

Astfel, circa 3 milioane de euro vor fi folosiți pentru modernizarea și extinderea centrului de pregatire sportivă Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”, care are ca obiectiv extinderea cu spații destinate cazării juniorilor, antrenamentelor și recuperării, precum și cu o zonă administrativă nouă, anunţă banca.

Recent, banca a acordat clubului fondat de Gheorghe Hagi și un alt credit, în valoare de 2,5 milioane lei, pentru capital de lucru, prin programul „IMM Invest”.

Hagi a creat în localitatea constănțeană Ovidiu un complex sportiv care cuprinde o școală pentru tineri, clubul de seniori care joacă în prima ligă, terenuri de antrenament și facilități de cazare.

Este un proiect unic în România, iar fostul fotbalist a investit în mare parte fonduri proprii, el vânzându-și și hotelul din Mamaia pentru a finanța operațiunile din fotbal. Treptat, Hagi a atras sponsori de calibru, iar acum caută un investitor strategic pentru a face investiții care să asigure clubului și performanțe în cupele europene.

Foto; Gheorghe Hagi / Viitorul

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.