G4Media.ro

UPDATE A treia extragere la Loteria de vaccinare, pentru persoanele înscrise până…

UPDATE A treia extragere la Loteria de vaccinare, pentru persoanele înscrise până vineri, la ora 12.00/ 80 de premii a 10.000 de lei şi un premiu de 100.000 de lei

UPDATE Numărul extras pentru marele premiu de 100.000 de lei este 1534176.

știrea inițială

A treia extragere la Loteria de vaccinare are loc duminică, la aceasta participând persoane care s-a înscris până vineri la ora 12.00. Sunt puse în joc 80 de premii a 10.000 de lei şi un premiu de 100.000 de lei.

Potrivit Loteriei Române, duminică are loc cea de-a treia extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare.

La aceasta participă numerele de ordine din intervalul 1.344.171 – 1.627.567, corespunzătoare participanţilor care s-au înscris, conform regulamentului, până vineri, 15 octombrie, la ora 12:00.

La cea de-a treia extragere săptămânală se vor acorda 80 de premii a 10.000 de lei şi un premiu de 100.000 de lei.

Extragerea va fi difuzata pe TVR1 la ora 20.50.

Rezultatele extragerilor vor fi afişate pe site-ul Loteriei Române, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului şi pe site-ul Ministerului Sănătăţii.

La Loteria de Vaccinare se pot înscrie toate persoanele care au făcut schema completă şi au un certificat verde. Se acordă un număr total de 1.139 premii, în valoare totală de 15.000.000 lei, în urma a 19 extrageri.

sursa: News.ro, sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

28 comentarii

 1. O lotoreie plătită din bani publici, adică și din acei 70% care refuza ser experimental, aceasta loterie, nu are nimic de aface cu sănătatea medicală

 2. O porcarie metoda de extragere ..

 3. NU se respecta regulile unei loterii…acel Regulament ar trebui anulat…numerele se extrag aleator….nu consecutiv….iar la fiecare extragere ar trebui sa participe toate numerele inscrise ….inca o dovada ca nimic nu se face corect in tara asta…banuiesc ca ar trebui sa existe niste reguli ce trebuiesc respectate pentru a denumi – LOTERIE – aceasta activitate… !

  • Vă rog să mă lãmuriţi ,persoanele care au 6 numere in codul de înscriere, nu participă?
   Din câte văd sunt 7 numere,de ce dar de cei ínscrişi primo?

  • Păi participă TOATE numerele înscrise în săptămâna corespunzătoare extragerii. 🙂
   Ai vrea ca unii să participe de 19 ori, iar alţii o singură dată?
   Şi există nişte reguli – citeşte regulamentul.

  • De ce oare trebuie sa te înscrii? De ce nu se pun în extragere toți vaccinatii? Sau se gândesc ca nu toți vor sa castige

  • @Cosmin Da, normal ar fi ca daca te vaccinezi mai devreme, sa poti participa de mai multe ori. Daca te vaccinezi in ultima saptamana, participi doar o singura data. Asa i-ai motiva pe nevaccinati se vaccineze cat mai repede.

   Dar asa cum este acum, desi vaccinat, pentru moment nu m-am inscris. Astept o saptamana cu cat mai putini inscrisi ca sa am sanse cat mai mari de castig. Probabil pe la jumatatea campaniei, sau chiar mai tarziu.

   Ti se pare normal asta? Sa trebuiasaca sa stau sa estimez in ce saptamana as avea sansele cele mai mari, in loc sa ma inscriu pur si simplu? Si multi nu si-au dat seama de aceasta chichita cand s-au inscris buluc in primele saptamani, cand sansele au fost cele mai mici. Ti se pare normal?

  • Aveți dreptate, aceasta loterie este o batjocură la adresa participanților.

 4. Yeeee am câștigat un miliard de euro , cine vrea bani ? 😁

 5. Totuși e o loterie dar cine știe odată ne iasă ochii

 6. Vă rog să mă lãmuriţi ,persoanele care au 6 numere in codul de înscriere, nu participă?
  Din câte văd sunt 7 numere,de ce dar de cei ínscrişi primi?

  • Aceia, printre care mă număr, am participat la primele două extrageri, de duminicile trecute, şi vom mai participa doar la extragerile de 300.000 şi un milion.

 7. Extragerea nu mi se pare ca este corecta, cei care au 800….., 900…….. Cu 6 cifre nu participa? Bătaie de joc

 8. Extragerea ar trebui cu toate înscrierile nu
  consecutiv .
  Nu este corect cum se face.

 9. Ne luptăm de ani de zile cu rasismul între persoane de culoare, persoane de același sex etc. și acum am revenit cu persoane vaccinate și persoane nevaccinate? Ați reușit să faceți persoanele să se urască între ele. Cei vaccinați au voie să circule după anumite ore cei nevaccinați nu au voie s.a.m.d.

 10. Asta ca si tot ceea ce se intampla in tara asta este o gluma sinistra—pai daca-i loterie atunci da-mi sansa de a castiga nu ma sari dupa bunul plac ..da sansa tuturor celor care s-au vaccinat sa participe neconditionat,.Cine e inscris participa nu conditiona functie de rasaritul soarelui.Prevad ca deja aveti jocurile facute stiti cine castiga si premiul mare ?????/ sunt convinsa . ceea ce faceti este EXCROCHERIE.

 11. Aceasta loterie nu mi se pare ca ar fi în direct. Eu cred ca se inregistreaza în ziua respectiva ce nr sa câștige.
  În prima extragere citisem ca se inscrisese peste 600.000 de persoane și la loterie se spusese doar peste 400.000 se inscrisese. Mi se pare ca tot statul are de câștigat. Noi nu vom câștiga..

 12. Eu m-am înscris vineri,de ce mi-a dat Nr 1266549 și sa început extragerea de la 1344171

 13. Eu m-am înscris vineri cu Nr 1266549 și de ce sa început extragerea cu Nr 134417

 14. m-am inscris vineri 1 oct. dupa ora 14 , deci nu am avut dreptul de participare duminica 3.1.21; am primit nr.de ordine cu 656 mii si au iesit castigatori cu nr.de participare cu 8oo mii ; cum vine asta ??? aia cand s-au inscris?? este pacaleala , matematica si logica lui peste prajit! rusine!

 15. Cu numarul primit cand îti accesezi certificatul de vaccinare participi automat la loterie sau mai trebuie sa-l înscrii undeva? Ma poate lamuri cineva? Mulțumesc mult.

 16. Am inteles ca se poate contesta aceasta loterie. Stie cineva unde?

 17. Nu este corect cum se face ar trebui sa se faca extragerea cu toti participanti la concurs aleatoriu nu consecutiv!Rusine doar amagiti oameni!

 18. Buna. Mă poate lamuri si pe mine cineva ,cum îmi dau seama dacă am cîștigat?Adică trebuie se extragă exact nr meu de ordine pe care mi la trimis că să fiu cîștigător?

 19. Domnilor si doamnelor cum ar fi daca la loto 6 din 49 ar participa toate numerele care n-au castigat pana acum. Deci participa cei inscrisi in perioada de la ultima extragere si urmatoarea. Se vede cata foame si prostie(ma refer la cei care vor sa castige cu orice pret) exista la unii cetateni din Romania si ori unde sau mai dus.
  Duceti-va si v-a vaccinati pentru ca sa nu ajungeti in frigidere(unde deja este aglomeratie), ci mai bine la o cafea cu prietenii.
  NUMAI BINE SI SA NU VA VAD CU VATA IN NAS SI DE ASEMENEA SA NU CUMVA SA NU VA VAD NASUL DE FLORI CA NU TRECE NICI CU JAR VANTURAT.