G4Media.ro

A treia ediţie a Embargo Fest, la Două Dealuri, lângă Recaş /…

Sursa foto: Facebook / Goran Bregovic

A treia ediţie a Embargo Fest, la Două Dealuri, lângă Recaş / Goran Bregovic și Wedding and Funeral Band cântă vineri

Cea de-a treia ediţie a Embargo Fest are loc în perioada 12-14 august 2022, lângă oraşul Recaş, în locaţia Două Dealuri, iar vineri, 12 august, Goran Bregovic va fi prezent în faţa publicului din Banat alături de Wedding and Funeral Band, anunță Agenția de presă Rador.

Embargo Fest este singurul festival de amploare care promovează minorităţile şi multiculturalitatea specifică zonei Banat, iar alături de concerte, la faţa locului vor exista o sumedenie de activităţi: proiecţii de film, spectacolele de teatru pentru copii şi adulţi, ateliere de circ, dezbateri pe teme ecologice, zonă de distracţii pentru copii şi târg de produse bio. Vor fi amenajate mai multe zone şi activităţi, scena principală va gazdui trupe precum: Spitalul de Urgenţă, R.O.A., Blazzaj, Publika, Canaf, Ţapinarii, Drvo Truo, Dragoş Moldovan, The Bandits, Lia Burg sau Graiul, dar şi ansamblurile de dansuri tradiţionale.

The Fortress este scena de underground, compusă din containere maritime reciclate care sunt aşezate în forma cetăţii Timişoara, aici vor performa: Methadone Skyes, K-lu, Dan Gerosu, Brăiescu, Dolo, Kuky&WoodieX, Weeping Assault, Dani Tobe, Bibanu, Karp, Gemini Jaxx şi Midiportal.

Culto-Cort este zona creată alături de prietenii de la Şcoala de Circ, care vor instala un cort de circ de mari dimensiuni, acolo se vor organiza spectacole şi ateliere pentru copii şi tineri, alături vor fi şi cei de la Teatrul Portabil.

În fiecare seară regizorul Mihai Dragolea va prezenta documentare pe teme ecologice şi se vor purta discuţii despre un viitor mai sustenabil, iar o parte din cort va gazdui o expoziţie de picturi create de Valeriu Sepi

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter