G4Media.ro

A născut acasă şi a refuzat asistenţa medicală / A fost nevoie…

sursa foto: Pixabay

A născut acasă şi a refuzat asistenţa medicală / A fost nevoie de un negociator al poliției pentru ca mama și copilul să fie văzuți de un medic

O femeie în vârstă de 32 ani din municipiul Roman a născut acasă, refuzând asistenţa medicală atât pentru ea, cât şi pentru făt, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Iași.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ, femeia a născut asistată de soţul ei. Având în vedere faptul că viața mamei și a nou-născutului ar fi putut fi pusă în pericol, la fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție.

În urma negocierilor, familia a permis accesul în locuință a cadrelor medicale, însă a refuzat, ulterior, transportul la spital.

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Roman au fost solicitați să intervină la un imobil din aceeași localitate, unde, o femeie în vârstă de 32 de ani, ar fi dat naștere, pe cale naturală fără asistență medicală, unui copil de sex masculin și nu permite accesul cadrelor medicale în imobil pentru îndepărtarea placentei și a cordonului ombilical,. Având în vedere faptul că viața mamei și a nou-născutului ar fi putut fi pusă în pericol, l a fața locului s-a deplasat un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județeană Neamț și un echipaj medical. În urma negocierilor, familia a permis accesul în imobil a cadrelor medicale pentru examinarea stării medicale a celor doi. În activitatea de negociere a fost implicat atât negociatorul prezent la fața locului, cât și un al 2-lea negociator telefonic”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, Ramona Ciofu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. bani aruncati pe fereasta ! facerea de bine …….