G4Media.ro

A început deszăpezirea pe Transfăgărăşan / Drumarii anunță că este posibil să…

sursa foto: CNAIR, captura video

A început deszăpezirea pe Transfăgărăşan / Drumarii anunță că este posibil să fie deschis circulaţiei ”cu mult înainte” de 1 iulie

Drumarii au început deszăpezirea Transfăgărăşanului, drum care este posibil să fie redeschis circulaţiei „cu mult înainte de data obişnuită de 1 iulie”, a anunţat miercuri DRDP Braşov, pe pagina de socializare, transmite Agerpres.

„Am început deszăpezirea Transfăgărăşanului! Deocamdată lucrăm în zonele în care nu există risc de avalanşă şi doar atunci când condiţiile meteo permit intervenţia în siguranţă. Având în vedere că în acest an avem mai puţină zăpadă faţă de alţi ani, estimăm că vom putea deschide acest drum spectaculos cu mult înainte de data obişnuită de 1 iulie”, este mesajul reprezentanţilor DRDP Braşov.

Circulaţia în judeţul Sibiu, pe Transfăgărăşan, este oprită pe porţiunea dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac. Accesul în zona turistică Bâlea Lac se poate face doar cu telecabina. Stratul de zăpadă este de 69 de centimetri, la staţia meteo de la Bâlea Lac.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...