G4Media.ro

A fost suspendată acțiunea de revocare din funcție a primarului comunei Agigea…

Foto: Cristian Maricel Cîrjaliu / Facebook

A fost suspendată acțiunea de revocare din funcție a primarului comunei Agigea / Prefectul de Constanța anunță că s-a început o acțiune penală privind falsificarea unor semnături în acțiunea inițiată de USR

Acțiunea de revocare din funcție a primarului comunei Agigea este suspendată, susține prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, informează Agenția de presă Rador.

Acesta a precizat că Instituția Prefectului a  fost înștiințată despre dosarul penal deschis cu privire la semnăturile strânse pentru demiterea primarului Cristian Cîrjaliu.

„Este acea cerere depusă, cu semnăturile aferente, vizavi de acele semnături au existat anumite reclamaţii în baza cărora s-a declanşat o cercetare penală, lucru de care am fost însţiinţaţi de organele de urmărire, drept pentru care acţiunea, în momentul de faţă, este suspendată, pentru simplul motiv că acele semnături asupra cărora planează o suspiciune că nu ar fi reale modifică procentajul prevăzut de lege pentru ca cererea să fie considerată ca fiind validă“, a declarat prefectul Silviu Coșa.

Pe 24 septembrie 2021 USR Agigea a depus, la Prefectura Constanța, liste de semnături necesare demarării procedurii de revocare din funcție a primarului din Agigea.

Luna trecută, USR a chemat în judecată Instituția Prefectului Constanța în dosarul nr. 2810/118/2022 înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, secţia de contencios administrativ şi fiscal. Dosarul are ca obiect „obligația de a face”.

Foto: Cristian Maricel Cîrjaliu / Facebook

Citește și:

USR PLUS Agigea a strâns semnăturile pentru organizarea unui referendum local de demitere a primarului PSD, acuzat că nu a mai convocat consiliul local din luna ianuarie

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. USR umbla cu falsuri? O calomnie, nu exista asa ceva 😂

  • Lasă bă alifie nu te mai strofoca, oricum carjaliu cred că are asumat deja că va merge la pârnaie

  • Cârjaliu este un primar mai bun decat Piedone, a furat de-a rupt dar a si facut bine pentru el , partid si famiglie.

  • Gogule, las-o jos, că măcăne: este o metodă veche, să se depună un denunţ penal nefondat, pentru a suspenda pe termen lung un proces civil cu şanse mari de reuşită.

 2. Am mai vazut metodele astea mafiote de actiune ale PSD-PNL-UDMR de blocare a unei actiuni a USR impotriva lor, inclusiv anul trecut, la motiunea impotriva guvernului Cutzu: se contesta semnaturile si se amana la nesfarsit.
  Daca mai intra in actiune si justitia ticaloasa a lui Iohannis-Predoiu-Savonea, o sa analizeze semnaturile in secolul viitor…

 3. Inca odata se dovedeste ca USR este un oengeu toxic si anarhist, iar metodele folosite de membrii sai sunt specifice stalinismului!

 4. Nu fiți rai, asta este doar versiune „de la tara” a USR-ului.

 5. ABUREALA DE SCURTĂ DURATĂ și promisiuni multe și fapte Iok a la marka USR.