G4Media.ro

A fost lansată procedura pentru finalizarea proiectului Prelungirea Ghencea, estimată la peste…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

A fost lansată procedura pentru finalizarea proiectului Prelungirea Ghencea, estimată la peste 336 milioane de lei, anunță Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă lansarea procedurii pentru finalizarea proiectului Prelungirea Ghencea, valoarea estimată, conform anunţului publicat pe SEAP, fiind de peste 336 milioane lei, transmite Agerpres.

„Vom achiziţiona serviciile de proiectare şi execuţie, atât pentru finalizarea lucrărilor executate parţial, cât şi pentru demararea lucrărilor la celelalte etape ale proiectului, inclusiv linia de tramvai şi parcarea de tip Park & Ride. Invit operatorii economici să se înscrie la această procedură până pe data de 12 ianuarie 2024”, a scris edilul, sâmbătă, pe Facebook.

Potrivit anunţului publicat pe SEAP, proiectul are ca scop fluidizarea traficului pe direcţia est-vest, care în prezent se desfăşoară în condiţii dificile de siguranţă şi confort.

Principalul obiectiv este acela de a asigura desfăşurarea unui trafic în condiţii sporite de fluidizare, siguranţă şi confort, atât pentru participanţii la trafic care tranzitează zona, cât şi pentru pietonii şi vehiculele/bicicletele din zonele străbătute de strada Prelungirea Ghencea şi Bulevardul Ghencea sau în zonele apropiate acestora, se mai arată în anunţul de participare.

Valoarea totală estimată a proiectului este de 336.449.590 lei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Revoltător de târziu. Too little, too late.
    Nicusor a lălăit-o cu proiectul ăsta 4 ani si speră să îngraşe porcul înainte de alegeri. Daca Prelungirea Ghencea ar fi fost gata de inaugurare avea pe puțin 5% in plus in sondaje. Ghinion. Nu se poate lauda cu aproape nimic si e păcat că se va întoarce trimfător madame sârmă.

  2. Normal, vin alegerile si mai sunt unii care cred in Mesia.