G4Media.ro

A fost adoptat programul „Electric Up”. Firmele din HoReCa vor putea accesa…

A fost adoptat programul „Electric Up”. Firmele din HoReCa vor putea accesa finanțări nerambursabile de până la 100.000 de euro

Guvernul a adoptat programul „Electric Up”, prin care IMM-urile din domeniul HoReCa au posibilitatea să acceseze o finanţare nerambursabilă de până la 100.000 de euro pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice şi a staţiilor de încărcare, a anunţat şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

„În domeniul economic, un alt proiect de ordonanţă de urgenţă pentru implementarea unui alt program din Planul naţional de investiţii şi relansare economică. Este vorba despre programul ‘Electric Up’, prin care IMM-urile din domeniul HoReCa au posibilitatea să acceseze o finanţare nerambursabilă de până la 100.000 de euro pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice şi pentru instalarea staţiilor de încărcare. Şi acest proiect de act normativ a obţinut toate avizele necesare şi a fost adoptat în formă finală în această şedinţă de guvern „, a declarat Ionel Dancă, joi, la finalul reuniunii Executivului.

 

Sursa Foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Bun programul. Pe termen lung se vor economisi multi bani.

    • Bineînțeles, vreau și eu o pleașcă de 100.000 euro să-mi fac instalație solară, să economisesc bani. Dar nu sunt prieten cu cine trebuie, să-mi de-a statul.

  2. Un alt program pentru Horeca????Dar ce programe au mai fost ????Si cine din horeca a beneficiat???Cu excepția diminuarii tva de catre Ponta de la 24% la 9 % si,ulterior de Viorica Dancila la 5% si a voucherelor de vacanță care,au fost create ca program de către Elena Udrea și au fost aplicate ca program de către Viorica Dancila, nu stiu vreun program început și finalizat pentru Horeca???Ăștia de la pnl sunt doar pe sistemul vom face,vom analiza,vom….Macar nu sunt ca cei de la usr+ care,nici nu gândesc,nici nu isi asuma deci,nici nu promit!!!

  3. Si ce vor lumina? Clientela a scazut mult.
    Pe de alta parte, TVA a scazut dar preturile au ramas la fel, s-a discutat de tot felul de impozite dar activitatea la negru este la fel …

  4. Mda, asta ne lipsea pentru bunăstare și relansare economică, restaurantele nu pot funcționa fără energie solară. Precis beneficiază un grup de prietenari. Altă lege dată la lobby, fără a calcula impactul și beneficiile pentru populație.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.