G4Media.ro

A doua lipsă de cvorum pentru calendarul moțiunii, din cauza absenței parlamentarilor…

sursa foto: G4Media.ro

A doua lipsă de cvorum pentru calendarul moțiunii, din cauza absenței parlamentarilor PNL și PSD/ Moșteanu: USL revine în forță. Mai încercăm odată, luni, la 12:00

Calendarul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de premierul Florin Cîțu nu a putut fi stabilit sâmbătă, la ședința Birourilor Permanente Reunite, din cauza lipsei de cvorum.
Este a doua oară consecutiv când se întâmplă acest lucru, după ce vineri seară, chiar în noaptea depunerii moțiunii de cenzură de către USRPLUS și AUR, cvorumul nu a fost îndeplinit. De asemenea, de la ședință lipsea și președintele Senatului, Anca Dragu.
Purtătorul de cuvânt al USRPLUS, Ionuț Moșteanu, a transmis, sâmbătă, pe Facebook, că au lipsit liderii PNL și PSD, subliniind că ”USL revine în forță”. Moșteanu a anunțat că moțiunea va fi depusă din nou, luni, la ora 12:00.
  • ”Din nou, nu am avut cvorum la ședința Birourilor Permanente Reunite în care trebuia să stabilim calendarul moțiunii de cenzură. Au lipsit din nou liderii PNL și PSD. Pare că USL revine în forță. Domnule Ciolacu, nu era vorba că abia așteptați să îl dați jos pe Florin Cîțu din fruntea Guvernului? P.S. Mai încercăm odată, luni la 12:00”, a scris Ionuț Moșteanu pe Facebook.

Citește și George Simion: ”Ce a împiedicat-o pe doamna Firea să fie prezentă azi la BPR, ziua în amiaza mare, când lumea e la muncă?”.

Citește și Ce plan B au Iohannis, Cîțu și PNL în fața moțiunii. AUR, legitimat ca partid mainstream.

Citește și UPDATE Din lipsă de cvorum, Birourile Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului se reunesc doar sâmbătă de la 11.00, pentru a stabili calendarul moțiunii de cenzură.

sursa foto: G4Media.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

33 comentarii

  1. Dilema cea mare pentru Ciolacu e cum sa NU voteze PSD motiunea dupa ce l-a atacat pe Catu ca e penal iar guvernul e.un dezastru si sa mimeze ca e in opozitie
    Mai crede cineva ca Iohannis a creat criza fara sa aiba blat cu PSD – mituit cu PNDL 3 – numai si numai ca sa stopeze procedura de numire a procurorului DIICOT?

    • @USL2.0
      Si acum vede toata tara!!! De vina e USRPLUS desigur 😉

    • Nu e USL 2.0, e același USL, care a luat o mică pauză pe vremea lui Dragnea.

      Mă temeam că mutălăul nu se risca fără să îl aibă pe Ciloanu deja arvunit.

  2. Trebuie cumva sa ne eliberem de PSD, PNL, UDMR și sa încercam sa le acordam celor de la USR o guvernare singuri. Măcar încercam

    • Dacă a putut Rep. Moldova, poate reușim și noi, dar asta doar dacă nu ținem neapărat să demonstrăm că putem fi extrem de proști.

    • Sa nu-l uitati si pe Stelică Ion, lacheul lui Radu Mazăre.
      Va pune garsoniera la dispoziție sa tineti sedintele de Guvern. Dar e cam mare…

    • daaa, motorola garsoniera si acoperitii… si pe paunescu de la haur si gata e guvernul perfect!

  3. Încă puţin şi USR PLUS va aduce scandalul şi în opoziţie , păduchele vorba de duh a lui DAN TĂNASĂ, se asigură că PSD nu va vota acestă moţiune . Desigur revine la etichetele care dau bine la putinii votanti USR care au mai ramas in scandalul vesnic al USR .
    Nu doar ca USR face acest lucru, doare ca pareau fi valul nou din politica românească, val care acum e ca unul de COVID POLITIC .

    • cacitzu si iohannis, doi paduchi ai istoriei! si ci ciolacu 3!

    • vine iarna cu facturi grele… veti deconta totul, sa n-aveti nici o indoiala USListilor mafioti
      Faza cu Tariceanu 2 nu.mai tine

    • Încep discuţiile între AUR şi USR-PLUS pentru reuşita moţiunii:
      DAN TĂNASĂ AUR către deputaţii USR IONUŢ MOŞTEANU şi SILVIU DEHELEANU :„Ce mă, păduche, cum adică vii tu să mă ameninți pe mine, că ce, nu înțeleg! Bă, dispari mă de aici, tu auzi ce îți spun? Dispari mă de aici. E un păcălici! Băi, îți ordon să dispari din fața mea, tu nu auzi ce îți zic? Nu mai strica aerul aici, dispari! Îți ordon să faci pași înainte!” MEsajul de îmbărbătare pentru DEHELEAN, apoi pe un ton ceva mai blând către IONUŢ MOŞTEANU : „Ești un zero barat. Ești un zero barat. Am acasă Moșteanule, șosete găurite care-s mai valoroase decât tine. N-ai făcut absolut nimic în viața ta și te-ai trezit deputat. Nu mai vorbi tu de George Simion. Tu pe lângă George Simion ești un zero barat. Ești un nimeni în drum!”

      Urmează dezBATERI interne AUR-USR-PLUS pentru desfiinţarea secţiei speciale :)))))

  4. Bataie de joc pe fata la adresa electoratului si nu numai. Absentii sunt osteniti, sarmanii, dupa o saptamana de lucru 100%.
    Pe noi romanii poate scrie lejer ” natiune fraiera” din moment ce nu ne mai desteptam.

  5. Daca ar putea, PNL, PSD si UDMR ar discuta motiunea asta peste vreo 3 ani si ceva! 😀
    PSD urla ca vrea sa depuna motiune de cenzura impotriva lui Cutzu, dar doar daca e sigur ca NU poate trece! 🙂
    Acum, ca ar putea trece cu voturile USRPlus si AUR, PSD fuge de motiune ca dracu’ de tamaie.
    Ciolacu face doar ce vrea Iohannis, latra dar nu musca, PSD vrea o felie babana din jaful de la PNDL3, deci ce interes ar avea Ciuma Rosie sa voteze impotriva Ciumei Galbene?

  6. Anca Dragu a fost prezentă, corectați articolul.

  7. basescu a distrus pdl, iohannis distruge pnl!

    • Perfect adevărat însă cu mențiunea ca, înainte sa-l facă președinte de partid, nu știa PNL cine e Werner ? Când s-au asociat cu USR, nu știau cine sunt ? E ca și cum ai baga un șarpe în casă și, după ce te mușcă, tipi ca m-a mușcat și eu i-am dat de mâncare. Nimeni nu e nevinovat aici. Ca și în viata, fiecare primeste ce merită.
      Iar PSD ar trebui să stea departe de jocurile murdare atât ale uniunii USR + AUR cât și de cele ale PNL-ului.

  8. USR + AUR = LOVE

  9. vine iarna cu facturi grele… veti deconta totul, sa n-aveti nici o indoiala USListilor mafioti
    Faza cu Tariceanu 2 nu.mai tine

    • Nu vine iarna cu facturi grele, facturile sunt deja iar AUREL BARNA si AUREL CIOLOS au alta treaba. Nimic nu scrie in motiune despre facturi. Daca scoti injuraturile din textul motiunii raman numai copertile ! Cat priveste sustinerea motiunii in parlament fara a se face referire din partea fratilor din AUR la adresa noilor frati AURO+USR -ISTI nu va facei griji..Sosoaca se aude repetand chiar din pivnita parlamentului.. Tot incearca sa sara peste GHINEA ZERO BARAT si nu-i iese mai mult decât GHINEA ZERO BARNAT !!!

  10. Ehei, mulți șmecheri au absență motivată, alibi, fiind la Auditorium pentru Cvintetul cu pian în fa minor, fiindcă citind integral cum e cu pierderea timpului la Proust, au reținut corect că César Franck e compozitorul Sonatei interpretate de Enescu în 1910, la prințesa Bibescu.

  11. Ce tzeapa si-au luat fraierii USR+,e blat PSD-PNL bah fraierilor,se imparte PNDL frateste .

  12. Ce teapa si-a luat poporul vrei sa zici.

  13. Dacă împarte banii cu PSD ,interesul național primează.Ce sa ofere desculții de la aur și usrplus ,pesedeului,nimic.Deci și voturi tot atâtea .România educata.

  14. Nu credeam că președintele poate gira un grup infracțional organizat ,compus din psd ,pnl, UDMR și aur . Spun aur pt că moțiunea lor este conjuncturală . Se pare că Iohannis vrea sa sfârșească la fel de deplorabil că Ion Iliescu și Traian Băsescu . Pe de altă parte e mai bine așa !
    Se polarizează societatea civilă . Nu este de dorit , dar nici să spui că ești de dreapta (PNL) și virezi la stânga cu PSD pt a justifica marele vis : USL !
    Și bineînțeles jaful banilor ce vor sa vina !!!
    De justiție nici nu mai poate fi vorba .

  15. Pe retelele sociale sunteti multi,in strada putini,la vot si mai putini.Sunteti ca un caine care alearga dupa masina, daca o prinde,nu stie ce sa faca cu ea.Nucleul dur o sa ramana cu USR pana in panzele albe,aia 10-12%, dar unde sunt restul pana la 22% din alegerile europarlamentare? Pe aia i ati pierdut,nu s au dus la alte partide,pur si simplu au incetat sa mai creada si pe buna dreptate. Alianta asta cu AUR e doar o dovada in plus ca ne am pus increderea inca o data in cine nu trebuie.

    • De cand au cei din PNL si PSD asemenea griji despre electoratul USRPlus?

    • De cand am vazut ca de la intelectuali au inceput sa recruteze in partid numai oameni care stiu doar 3 litere abc , care adreseaza injurii in loc de o conversatie civilizata daca altii au o alta parere in loc, care fac aliante cu partide ultra nationaliste si extremiste desi oamenii credeau ca au votat un partid european, de atunci. Tu continua sa i aperi, e optiunea ta, dar lasa i si pe altii sa si exprime optiunea fara sa ii faci usl isti, ciume, holere etc. Aici in online nu sunt numai pnl-isti,psd-isti,aur-isti, sunt si oameni care sunt nehotarati si incearca sa vada pe cine sa voteze si pe cine nu.

    • Aceeasi neocomunisti de care va rugati sa semneze motiunea? Adica sunt cu PNL daca nu voteaza si nu fac cvorum, dar nu sunt cu USR daca o voteaza? Ce dracu ma cu atata dublu standard?

    • Pai bai @Alex tu ii faci pe usr ca sunt extremisti ca chipurile au facut „alianta” cu aur, desi intelegi foarte bine conjuctura si faptul ca usr nu poate coabita cu Cațu, iar motiunea e doar de moment. Dar de ce te ferești de eticheta usl-ist cand e clar ca psd face blat cu pnl?! Stai liniștit ca o sa traiesti momente frumoase cu psd care o sa tina din opozitie la guvernare un partid minoritar pnl cu scopul de a capusa fara a pierde voturi. Win-win.

  16. Nu mai incercati, USL 2 e deja format, au „negociat” deja UDMReii in numele zomibilitcului premier!
    Tacit, PeSeDe va sprijini guvernarea, CONTRA COST, cost greu, dar ce conteaza, #echipacastigatoare mai vrea sa ramana la osul de ros, cum sa plece dupa doar 8 LUNI de guvenrare, 8 LUNI in care atat a REUSIT Zombie asta: sa duca Guvernul si PNLul cu oistea-n gard, la guvern minoritar, dependent de PeSeDe, „cel mai mare dusman al romanilor”, cum chiar Zombilica ii numea ieri pe PeSeDei!!!!
    Am spus mereu ca Zombie va reusi asta: sa duca PNL la pierzanie, ca PNLeii isi vor da pumni in cap ca au lasat partidul pe mana unui aventurier periculos, postaceilor, unde sunteti?!

  17. Dlor de la USR
    De mai bine de 7 luni sugeram sa ieșiți de la guvernare ! Tot respectuos va atrăgeam atenția mai zilele trecute sa nu depuneți sau să susțineți o moțiune de cenzură . Rezultatele acestei acțiuni și mai ales alaturi de Aur va fi cu ușurință diminuate .
    Efectele negative le veți constata cu siguranță .
    Și vi le pot enumera pe cele reprezentative :
    1 – introducerea în ecuație a unui jucător puternic ( care in principiu este apolitic ), respectiv Iohannis;
    2 – activarea unui partid tras pe linie moartă , inclusiv în Republica Moldova , respectiv Aur ;
    3- trecerea in prim plan a psdului ;
    4 – înlăturarea definitivă, în viitor , de la masa negocierilor a USR , motivul( pueril desigur) : ați trădat alianța . Nu mai prezentați garanție . Nu contează adevărul ,ci adevărul politic ;
    5- imposibilitatea de a ghidona un guvern minoritar , sarcina ( ingrată desigur!!!) asumind-o desigur PSD ul . Au mai făcut-o , se pricep de minune . Credeți că se vor ține de cuvânt și vor vota moțiunea . Mă îndoiesc .
    6- urmare a acestei acțiuni nechibzuite vor fi și asupra USR ului , la viitoarele alegeri ,care nu mai poate veni pe calul alb salvator . Asocierea cu Aurarii fiind acuzele la care cu greu va fi dat un răspuns coerent .
    Mai sunt destule, dar mai contează ! In politică rațiunea ,calmul și calculul riscurilor primează !