G4Media.ro

A doua ediție a TEDxBaneasa are loc pe 17 septembrie

A doua ediție a TEDxBaneasa are loc pe 17 septembrie

100 de participanți, în căutare de inspirație și socializare sunt așteptați la a doua ediție a evenimentului TEDxBăneasa. Organizatorii au plănuit o zi cu 16 vorbitori din diverse domenii și momente artistice sub tema “The Extra Mile”, în data de 17 septembrie, la teatrul Apropo.

TEDxBăneasa este un eveniment independent, local, organizat sub licență TED, cu motoul ,,Idei care merită împărtășite”.

„Pentru a doua ediție a TEDxBăneasa, ne-am străduit să acoperim o varietate cât mai mare de domenii astfel că participanții vor asculta ideile și poveștile unei scriitoare, ale unui actor, chef, sportiv parașutist, IT-ist, antreprenor, cântăreață, specialist în resurse umane, jurnalist, CEO, blogger și mulți alții. 

Speakerii sunt anunțați treptat pe website-ul nostru, tedxbaneasa.ro și pe pagina de Facebook cu același nume. Noi suntem entuziasmați de discursurile lor, sunt adevărate surse de motivație, dar totodată și discursuri practice cu tips and tricks pentru diferite activități,” a declarat Cristina Ursu, co-organizator TEDxBăneasa.

Dintre vorbitorii care vor urca pe scena TEDxBăneasa îi amintim pe:

  • Simona Antonescu, scriitoare
  • Mădălina Pavăl, cântăreață
  • Vitalie Cojocari, jurnalist
  • Andra Pintican, people advocate
  • Alex Zamfir, creator The Funny Brand
  • Cosmin Răileanu, antreprenor
  • Oana Coantă, Chef Bistro de l’Arte

„Am pornit în călătoria TEDxBăneasa cu ideea de a le oferi oamenilor momente de <<aha>>, momente de inspirație, motivație în a face mai mult. A se bucura mai mult, a lucra mai mult pentru visurile lor, a se dezvolta. Și totodată, ne-am dorit să creăm un spațiu de promovare și pentru acele acei vorbitori locali care nu sunt foarte cunoscuți, dar ale căror proiecte sau idei sunt de mare impact.

Ne bucurăm ca anul acesta să putem organiza a doua ediție TEDxBăneasa offline, după o prima ediție online în 2021 care ne-a plăcut, dar ne-a lăsat senzația că se poate și mai mult și mai bine. Credem că avem nevoie de socializare, de întâlniri față în față, de inspirație direct de la sursă, nu prin ecranul unui calculator,” a declarat Alina Marcu, co-organizator TEDxBăneasa.

Evenimentul va avea loc în format hibrid, offline și online, iar biletele sunt puse în vânzare pe iabilet.ro. Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe tedxbaneasa.ro sau pe pagina de Facebook.

TEDxBăneasa se întâmplă și datorită partenerilor noștri: Racing Mimi – Primul MINI electric de curse din lume, The Betterist, Bookster, Smallet, Asociația Necuvinte și Teatrul Apropo.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează