G4Media.ro

VIDEO CNAIR anunţă că în martie se deschide circulaţia pe DEx16, segmentul…

sursa foto: Captura video

VIDEO CNAIR anunţă că în martie se deschide circulaţia pe DEx16, segmentul de 18,96 km care leagă centura Oradea de Autostrada Transilvania / Proiectul a fost finanțat din fonduri europene şi a avut o valoare de 545,9 milioane lei, fără TVA

„Circulaţia pe DEx16 (Oradea- A3) se deschide luna aceasta (martie 2024)! Pe cei 18,96 de km lucrările au ajuns la 96%. Proiectul cu o valoare de 545,9 milioane de lei,(fără TVA, finanţat prin Fonduri Europene Nerambursabile, a fost construit în termenul contractual”, a transmis Cristian Pistol, luni conform News.ro

„DEx16 (Oradea- A3) se deschide luna aceasta (martie 2024)! Pe cei 18,96 de km lucrările au ajuns la 96%. Proiectul cu o valoare de 545,9 milioane de lei (fără TVA), finanţat prin Fonduri Europene Nerambursabile, a fost construit în termenul contractual”, a scris Cristian Pistol, luni pe Facebook.

Şi ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat, luni pe TikTok, că se deschide în scurt timp, drumul de legătură Centura Oradea (Giraţie Calea Sîntrandrei) – Autostrada A3 (Biharia).

Deschiderea noii șosele va fi prima inaugurare a unui drum de importanță națională în 2024, iar o filmare postată vineri pe forumul peundemerg.ro de youtuberul Marin Marian arată întregul drum, pornind din Calea Sântandreiului și până în Borș II, informeează ebihoreanul.ro




Proiectul șoselei de legătură dintre centura Oradea și Autostrada Transilvania a fost inițiat de Primăria Oradea în 2018, în parteneriat cu CNAIR, lucrările propriu-zise începând în 2022.

Din Calea Sântandreiului, drumul continuă aproximativ paralel cu calea ferată peste câmpurile dintre oraș și Sântandrei, traversând strada Bujac, realizată de Primărie între Oradea și comuna învecinată în același an 2018, și apoi Crișul Repede cu un pod spectaculos, cu 8 deschideri.

Drumul continuă către Calea Borșului, pe care îl traversează cu un pasaj suprateran, iar de acolo se îndreaptă spre Biharia, unde se va conecta cu Autostrada Transilvania.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează