G4Media.ro

Rusia a început producția în serie a noilor rachete hipersonice Zircon, anunță…

Sursa Foto: Ministerul rus al aparării

Rusia a început producția în serie a noilor rachete hipersonice Zircon, anunță Putin / Moscova susține că rachetele sunt aproape imposibil de doborât

Rusia a început producția în serie a noilor rachete hipersonice Zircon, despre care experții spun că sunt aproape imposibil de doborât, a declarat vineri președintele Vladimir Putin, relatează CNN.

Folosirea rachetelor în război: Ucraina a afirmat că are dovezi că Rusia a tras o rachetă hipersonică Zircon în atacurile sale asupra capitalei Kiev, pe 7 februarie, pentru prima dată de la începutul războiului.

Experții spun că Zircon, dacă se confirmă ceea ce spune Moscova despre el, este o armă formidabilă. Viteza sa hipersonică o face invulnerabilă chiar și la cele mai bune sisteme de apărare antirachetă occidentale, precum Patriot, potrivit Missile Defense Advocacy Alliance (MDAA), cu sediul în Statele Unite.

Ce a mai spus Putin: Întreprinderile din industria de apărare rusă au crescut „în ultimii ani” producția și furnizarea de arme „de mai multe ori”, inclusiv arme de atac de înaltă precizie și vehicule aeriene fără pilot, tancuri, vehicule blindate, artilerie, sisteme de apărare aeriană, sisteme de contra-baterie și echipamente de comunicații și recunoaștere, a declarat el într-un discurs de Ziua Apărătorului Patriei, pe care Rusia o marchează la 23 februarie.

Alte tehnologii, inclusiv introducerea inteligenței artificiale în sectorul militar, sunt, de asemenea, în curs de dezvoltare, a precizat liderul rus.

El a lăudat „curajul și vitejia” membrilor armatei, inclusiv a celor care servesc în ceea ce Rusia numește eufemistic „operațiunea sa militară specială” în Ucraina.

„Sunteți adevărați eroi naționali”, a spus Putin. „Știm că este dificil pentru voi și vom face tot ce este posibil pentru a vă ajuta să vă îndepliniți misiunea care v-a fost încredințată”, a adăugat el.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Daca minciunosii patologici de la kremlin spun „aproape imposibil” inseamna ca sunt usor de doborat. Daca era „imposibil de dobarat” era ceva mai greu ::-)

  2. E mai greu de doborat cu rachetele AA clasice dar foarte usor cu tunurile de mare cadenta (Gantling) e drept la o distanta mai mica

    • Foarte tare conducatorul suprem care isi petrece timpul liber in buncar de vreo patru ani,de frica lui coviditz. Daca e adevarat ce spune inseamna ca are ura pe rusii tineri pentru ca a omorat cateva sute de mii prin Ucraina ca sa ocupe doua judete,si avea asa arme SF….