G4Media.ro

Nicolae Ciucă a inaugurat piaţa agroalimentară din Şimleu Silvaniei: a cumpărat ceapă…

Sursa foto: Facebook Nicolae Ionel Ciucă

Nicolae Ciucă a inaugurat piaţa agroalimentară din Şimleu Silvaniei: a cumpărat ceapă şi mere

Piaţa agroalimentară din Şimleu Silvaniei, un proiect în valoare de aproximativ opt milioane de euro, a fost inaugurată, vineri, în prezenţa preşedintelui Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, Lucian Bode, a europarlamentarilor Daniel Buda şi Rareş Bogdan şi a autorităţilor locale şi judeţene, relatează Agerpres.

În cadrul unui tur al pieţei, Nicolae Ciucă a cumpărat de la localnici ceapă de Pericei şi mere şi a făcut o baie de mulţime, discutând şi dând mâna cu numeroşi cetăţeni.

„Trebuie să creăm condiţii umane, civilizate, pentru că acei oameni pe care i-am văzut astăzi că vin aici, la tarabă, cu mâinile crăpate, să nu stea pe timpul iernii în frig, să-şi vândă produsele. Asta este ceea ce trebuie să facă fiecare dintre cei care şi-au asumat responsabilitatea să conducă. Atunci când conduci, trebuie să te gândeşti că îi reprezinţi pe acei oameni. Iar acei oameni au aşteptări şi, într-un mandat, trebuie să facem în aşa fel încât aşteptările lor să fie împlinite”, a declarat preşedintele Senatului.

Primarul din Şimleu Silvaniei, Cristian Lazăr, a precizat că, în opinia sa, este cea mai frumoasă şi modernă piaţa agroalimentară din Transilvania, urmând să deservească aproape jumătate de judeţ.

Noua clădire a fost realizată pe amplasamentul principalei pieţe a oraşului, proiectul fiind demarat în 2020. Suprafaţa totală a amplasamentului este de 2.720 de metri pătraţi, din care suprafaţa de expunere produse este de circa 8.000 metri pătraţi.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Rosii nu mai sunt la piata? Sa aruncati dupa gunoaiele astea? Sau nu s-a gasit nimeni

  2. copiaza si el pe Ciolacu

  3. CEAPĂțit țara de nu mai MERE, domnu’ GENERAL?

  4. Reclama mascată la acea Piață. In loc sa verifice atent ce si cum, le face reclama. Penibil.

  5. nu la -ntrebat niciunul cum e sa cumperi din piata cu salariu si ensie de 10 mii de eoro pe nesimtitul ala,au contrloat bine zona inainte sa apara izmenarul asta penibil

  6. ati uitat sa marcati articolul cu (P)

  7. Atât știe, atât poate, generalul lu pește!