G4Media.ro

Clotilde Armand: Marcele… ia-ţi un pix şi o hârtie şi scrie pe…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Clotilde Armand: Marcele… ia-ţi un pix şi o hârtie şi scrie pe silabe / Fără penali în funcţii publice are la bază o iniţiativă cetăţenească ce are ca scop interzicerea cetăţenilor condamnaţi definitiv să mai ocupe funcţii publice

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din Bucureşti, trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, afirmă că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut reprezentanţii PSD. ”Marcele… ia-ţi un pix şi o hârtie şi scrie pe silabe: Fără penali în funcţii publice are la bază o iniţiativă cetăţenească ce are ca scop interzicerea cetăţenilor condamnaţi definitiv să mai ocupe funcţii publice în instituţiile de stat”, adaugă Armand, transmite News.ro.

”Inevitabilul s-a produs. Ciolacu prin partidul lui de politicieni «incoruptibili şi cinstiţi» au zis să-mi dau demisia pentru că au auzit şi ei de «Fără penali în funcţii publice». Aşa le-au zis consultanţii PSD PNL să strige de acum. Bineînţeles că mi s-a făcut din nou milă de Ciolacu”, a arătat Clotilde Armand, joi seară, într-o postare pe Facebook.

Ea a subliniat că iniţiativa ”Fără penali în funcţii publice” se referă la persoanele care au o condamnare definitivă.

”Marcele… ia-ţi un pix şi o hârtie şi scrie pe silabe: Fără penali în funcţii publice are la bază o iniţiativă cetăţenească ce are ca scop interzicerea cetăţenilor condamnaţi definitiv să mai ocupe funcţii publice în instituţiile de stat. Cât despre demisia mea… hmm. M-am gândit foarte bine şi vreau să vă transmit că mai stau pe aici. Aşa, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura. Nu mai plângeţi oameni buni din PNL PSD pentru că eu tot voi candida. Iar Marcel al vostru tot la covrigărie se întoarce”, a conchis Armand.

Procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Armand s-a desemnat manager al unui proiect şi a semnat patru dispoziţii prin care şi-a însuşit 18.720 lei.    

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că nu comentează trimiterea în judecată a edilului sectorului 1 Clotilde Armand, pentru că „e o doamnă”, în primul rând. „Părerea mea, să-şi ia un avocat bun, fiindcă a încălcat legea în mod evident”, a completat liderul PSD, care a adăugat că nu a avut niciodată covrigărie, referindu-se la mesajul lui Armand pentru el în care i-a spus că îl va trimite la covrigărie.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. G4m, iata, se poate un titlu bine scris. Vedeți ca se poate și mai bine, cei de la aktual24 știu sa pună titluri directe, frontale, factual corecte.

  2. marcel putea fi un roman cinstit. vanzator de gogosi/covrigi, cu o eventuala franciza gen petre, paul, luca, sau alti apostoli. dar a ales calea usoara a furaciunii publice. probabil ca sa-si inchida balconul mai repede…

  3. Lasā-ne sā facem ce ştim noi mai bine!

  4. @Tania
    Lasa-ne sa furam linistiti, nu?

  5. @ Tania simonag – Atat s-a putut, nu? Atat a iesit din cap’sorul tau micut si meschin tztztz… naspa.

  6. Cucoană, parcă-ți zisei cu subiect și predicat că n-ai ce căuta p-aici… fuguța la doza zilnică de Nicu și Marcel.

  7. Madam,LA PUȘCĂRIE!!! Acolo îți este locul,ție SI soțului

  8. Tania ??? Te trădează numele, scârbă putinistă !!! Dă-le Doamne un AVC spontan, să scăpăm de ei.