G4Media.ro

Nicolae Ciucă vrea o capelă de rugăciune în Parlament

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicolae Ciucă vrea o capelă de rugăciune în Parlament

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat marți că va sprijini construirea primei capele dedicată rugăciunii în Parlamentul României.

Fostul premier, actual președinte al Senatului, a promis marți la reuniunea din Parlament intitulată Mic Dejun cu Rugăciune (după modelul american consacrat încă din 1920) că va sprijini crearea primei capele dedicată rugăciunii din Parlamentul României.

La reuniunea de marți din Parlament au participat ambasadori, reprezentanții tuturor cultelor religioase, reprezentanți ai societății civile, senatori și deputați.

Nicolae Ciucă a declarat recent că în misiunile pe care le-a condus ca general în afara țării a construit lăcașe de rugăciune alături de camarazii săi cu propriile mâini.

Un asemenea lăcaș de cult din lemn, construit în Afganistan de Nicolae Ciucă și echipa sa, a fost adus la Craiova și este funcțional și astăzi.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

  1. incredibil cita perversitate la un asemenea porc.

  2. Partidul Niciodata Liberal propune construirea de lacasuri de cult in incinta institutiilor democratice si legislative ale unui stat laic. Unde au ajuns si penelistii…

  3. Unul cate unul, penelistii se lasa in genunchi sa pupe……mana lunga a Bisericii Romane. Asta in cazul in care ati uitat ca URMEAZA ALEGERI, oameni buni.

  4. Propaganda ieftina.

  5. Nevastă-mea zice că, dacă lor nu le merge mintea, poate că așa o să dea Domnul în locul lor!

  6. Nu mai bine aduceti niste profesori sa va scoata ana.lfabetismul din cap?
    Sa fiti in stare sa legati doua propozitii fara foaia de hartie in fata?

  7. Nu da vina pe clovn ca se poarta ca un clovn. Intreaba-te ce cauti la circ.

  8. De indata ce se va amenaja un loc de rugaciune in parlament vor disparea de acolo analfabetii, hotii, smecherii si pilosii care il populeaza. Chiar asa?

  9. O capelă și 18 posturi de preoți și predicatori pentru toate cultele recunoscute. Dar Catedrala mântuirii neamului (prost) e prea departe ? O să lipsiți de la ședințe și o să motivați că ați fost la capelă ? Și ce-o să-i spuneți lui Dumnezeu după ce vă votați privilegii și pensii nesimțite în dauna poporului sărac ?

  10. Absolut necesar, sa roage sa nu ajunga la puscarie !