G4Media.ro

Erdogan ar fi lansat negocierile cu Hamas în vederea obţinerii eliberării ostaticilor…

sursa foto: OZAN KOSE / AFP

Erdogan ar fi lansat negocierile cu Hamas în vederea obţinerii eliberării ostaticilor israelieni răpiți în urma atacului terorist

Preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a lansat un proces de negocieri cu Hamas în vederea obţinerii eliberării ostaticilor israelieni răpiţi de gruparea islamistă, a declarat miercuri seară o sursă oficială pentru AFP, conform Agerpres.

„Sunt pe cale de a negocia pentru a obţine eliberarea ostaticilor”, a afirmat această sursă, confirmând o informaţie a postului de televiziune privat Habertürk.

Trebuie menționat că în ultimele zile Erdogan s-a remarcat de mai multe ori comentând în termeni duri riposta israeliană în Fâșia Gaza, în pofida actelor teroriste abominabile comise de teroriștii Hamas. Totuși, în calitatea sa de lider al lumii musulmane și de partener NATO, Recep Tayyip Erdogan e considerat un pion esențial în menținerea stabilității în Orientul Mijlociu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Bravo, jos pălăria. E poate singura cale pentru a salva măcar o parte din ostateci, căci lui Bibi i-ar conveni să moară cat mai multi.
    Erdogan, cu toate problemele lui, e un diplomat abil care a știut sa intervină benefic și în conflictul din Ucraina și în Azerbaidjan și, sa speram, în pușcăria Palestina.