G4Media.ro

Claudiu Năsui, despre candidatul USR la prezidențiale: Cătălin Drulă are cele mai…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Claudiu Năsui, despre candidatul USR la prezidențiale: Cătălin Drulă are cele mai multe şanse să fie o locomotivă electorală

Claudiu Năsui, despre candidatul USR la prezidenţiale: Va fi o decizie în partid de susţinere probabil a lui Cătălin Drulă. Este preşedintele partidului şi cred că are cele mai multe şanse să fie o locomotivă electorală

Deputatul USR Claudiu Năsui a declarat miercuri, despre candidatul USR la prezidenţiale, că va fi o decizie în partid d”e susţinere probabil a lui Cătălin Drulă”, el arătând că acesta este preşedintele partidului şi are cele mai multe şanse să fie o locomotivă electorală.

Claudiu Năsui a fost întrebat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, când îşi va anunţa USR prezidenţiabilul.

”Asta nu am de unde să ştiu, va fi o decizie în partid de susţinere probabil a lui Cătălin Drulă”, a afirmat Năsui.

Întrebat dacă Drulă este favorit, Claudiu Năsui a spus: ”Absolut, este preşedintele partidului, trebuie să fie şi cel care reprezintă partidul şi cred că are cele mai multe şanse să fie o locomotivă electorală”.

Deputatul USR a menţionat că este o opţiune şi un candidat din afara partidului.

”Nu s-a luat o decizie în USR pe tema asta. Cel mai importan lucru, (..) este să facem reforme, trebuei să fie o persoană care să poată să facă refrome, care poate să reziste presiunile din partea unor sisteme foarte puternice şi totuşi să meargă înainte şi să facă ceea ce trebuie”, a mai spus Năsui.

Despre scorul la alegerile europarlamentare, deputatul USR a spus că speră că vor scoate un scor similar cu ultimele alegeri europarlamentare, peste 20% iar la prezidenţiale vor ajunge în turul doi.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

11 comentarii

  1. dacă ia jumate din cât a luat barna în 2019, să fie fericit. lumea s-a prins de gargara useristă și nu mai pune botu

    • Da? Serios?
      Şi, care e gargara USR-istă? Detaliază, dacă tot aduci vorba…

    • Voteazal pe Simion atunci si ramai tu cu el in tara sa vedem atunci cine mai face gargara! Mentyalitate de rahat…auzi tu…sa votezi ca face sau nu gargara :))))))

  2. Dea Domnul. Altfel, cu toți ceilaltifaliment scrie pe noi. Ne-au dus deja țara în șanț. Să vedem cine o mai scoate de+acolo

    • Votati pe cineva dar cineva cu majoritate nu cu 10-15% care va desfiinta pensiile speciale si va face curatenie si tara va iesi din sant mai repede decat ne imaginam

    • @ X-ulescu – Pai care o fi ala cu majoritatea care sa desfiinteze pensiile speciale? Si sa nu-mi vii cu hauristii ca mi se face greata!

  3. Este OK, sa candideze, dar presupun ca exista studii sociologice privind preferințele de vot care stau la baza deciziei.

    Care sunt strategiile de promovare a domnului Drula pentru candidatura la prezidențiale?!

    Situația dezastruoasa din România de astăzi este inclusiv rezultatul unor strategii nepotrivite desfășurate de către formațiunile politice democratice de-a lungul anilor.

    Dacă Opoziția a ales ca domnul Drula sa fie viitorul președinte, asigurați-va ca are șanse și promovați-l eficient!

  4. ar fi singura sansa pentru Romania sa nu cada total in mana PSD, altfel PEEESEEEDEEE vor avea presidentia (sa poata propune chiar si un guvern minoritar PSD+UDMR), majoritate in parlament, guvern , ccr, avocatul poporului si toatea astea datorita TRADATORULUI DE IOHANIS

    pentru PNL un presedinte de la USR, care sa poata genera un guvern de dreapta, ar fi singura lor sansa de a nu dispare de tot din politica (sau a deveni slugile peeeseedeee, cumva incep sa-si dea seama de asta)

  5. Are tot dreptul sa candideze, dar sansele lui nu sar de 10-15%, indiferent efortul. Poate dupa 2040…

  6. Ce-mi place mie cum sar pos.ta.cii cu teste de manual de ma.nip.ul.are „vai, ar fi fost tare bine, da’ n-are sanse, tztztz, ce nenorocire, ce nenorocire”, stiti voi, genul ala de fatalitate ” noi am vrut, da’ nu s-a putut”. Mai vorbim noi, po.s.tacilor, peste un an!

    • *texte de manual