G4Media.ro

Circulaţie reluată pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, la 13…

Sursa: G4Media

Circulaţie reluată pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, la 13 ore după răsturnarea unei cisterne cu etanol

Circulaţia a fost reluată total pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, la mai mult de 13 ore după răsturnarea unei cisterne încărcate cu etanol în zona localităţii Zamfireşti, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, relatează Agerpres.

„Circulaţia rutieră a fost reluată total pe DN 7, în zona localităţii Zamfireşti, judeţul Argeş, unde în această dimineaţă o cisternă încărcată cu etanol s-a răsturnat, drumul fiind curăţat de etanolul scurs pe carosabil. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. În perioada opririi traficului, autovehiculele au fost redirecţionate pe rute ocolitoare”, se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a anunţat că încărcătura periculoasă a fost transferată anterior într-o altă autocisternă, trimisă din judeţul Prahova, după care s-a intervenit pentru ridicarea ansamblului rutier răsturnat.

O cisternă încărcată cu etanol s-a răsturnat în urma unui impact cu un autoturism pe DN 7, în zona localităţii Zamfireşti din judeţul Argeş, a anunţat, sâmbătă dimineaţă, Centrul Infotrafic.

În urma accidentului nu au fost victime. Circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.

ISU Argeş a anunţat că la locul accidentului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Piteşti cu două autospeciale de stingere a incendiilor, o autospecială de descarcerare, un camion cu un container multirisc, o autospecială CBRN şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat.

De asemenea, la faţa locului a fost trimis un alt cap tractor cu cisternă de la Ploieşti, pentru a prelua încărcătura cisternei răsturnate.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Cum naiba să dai drumul la circulație după atâtea ore.Am observat că în România așa se procedează, întreb cititorii, voi ați văzut la televizor în țările astea Australia, Noua Zeelandă, in mai puțin de oră ,chiar și pe autostradă dacă se întâmplă un accident, imediat eliberează soseaua, după ce au făcut poze și ce mai trebuie făcut.Nu ca la noi, atâtea ore să oprești tu circulația este chiar fenomenal.
    Propun autoritățile să facă schimb de experiență,sa învețe din practica altor țări, nu este posibil așa ceva.
    La noi nu se grăbesc deloc, până vine macaraua, până vine nea Gulie cu cascheta de la grătar sa faca măsurători, până matura soseaua,chiar trebuie 13 ore?!