G4Media.ro

Cisternă care transportă etanol, răsturnată după ce s-a ciocnit cu un autoturism…

sursa foto: ISU

Cisternă care transportă etanol, răsturnată după ce s-a ciocnit cu un autoturism pe DN 7, în Argeş/ Trafic complet blocat

O cisternă care transportă etanol s-a răsturnat după ce s-a ciocnit cu un autoturism, sâmbătă dimineaţă, pe DN 7, în zona localităţii Zamfireşti, judeţul Argeş, relatează news.ro. Circulaţia rutieră este blocată complet, valorile de trafic fiind ridicate.

Potrivit IPJ Argeş, pe DN 7, la Zamfireşti, limita cu Cotmeana, o cisternă cu etanol s-a răsturnat în urma unui impact cu un autoturism.

Acolo intervin pompierii de la Detaşamentul Piteşti cu o autospecială de stingere,  o autospecială de descarcerare,  o autospecială CBRN şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că nu s-au înregistrat victime.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, iar valorile de trafic sunt ridicate. Se estimează reluarea circulaţiei în 60 de minute.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. De-abia după 13 ore traficul a fost reluat, până au măsurat, până au găsit o macara , până au maturat….., până au întocmit documentele , posibil sa nu fi avut hârtie și pix organele.