G4Media.ro

VIDEO Doctoriță de la spitalul din Botoșani, către oamenii care protestau după…

Sursa foto: captură video

VIDEO Doctoriță de la spitalul din Botoșani, către oamenii care protestau după moartea tinerei gravide: „Țipați ca niște animale!”

Carmen Zaboloteanu, medic neonatolog la spitalul județean din Botoșani, a ieșit în curtea unității, în timpul unuia dintre protestele de zilele trecute față de moartea tinerei gravide care nu a primit nicio îngrijire timp de 7 ore. Doctorița le-a cerut oamenilor să nu mai strige și le-a spus „Țipați ca niște animale!”.

Cele câteva sute de persoane care protestau în fața spitalului au strigat „Demisia” și „Criminalii”.

Medicul Carmen Zaboloteanu a ieșit în curte să le ceară să facă liniște. După ce le-a spus că țipă „ca niște animale”, oamenii au huiduit-o.

Momentul a fost filmat de unii dintre cei care protestau, iar clipul a fost publicat de botosani24.ro.

Începând de duminică seară, sute de oameni au protestat în fiecare zi la Botoșani.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

26 comentarii

  1. Acum are si ea dreptate… spitalul ala nu s-a inchis si nici n-a aparut o alternativa peste noapte. Pana la fata care a murit si dupa, s-au mai internat oameni si au iesit mai bine ( sper – lipsa altor exemple in presa ) . Deci de ce protest in curtea spitalului la geamul unor oameni care au nevoie de odihna, si nu la primarie, in piata centrala sau la prefectura, ca tot raspunde Ministerului managerul de spital ?

    • Lasă oamenii sa protesteze. Mereu se trezeste unul mai cu „mot” ca tine.

    • @Yin Yang: Lasa-l, ca are dreptate. Trebuie protestat la Prefectura, sau la cine a pus pe lacatusul ala, sau ce e, manager de spital.

    • @yin e bine sa protesteze, dar ar fi bine sa aiba si o finalitate a protestului , si corect sa protesteze si la primarie, ca de la cap se impute pestele

    • de acord cu bula aici, dar trebuie mentionat si faptul ca unii medici au impresia ca sunt facuti din alt aluat si ai nevoie de autospeciala cu scara ca sa le ajungi la varful nasului (subliniez „unii”)

    • Spitalele judetene sunt 100% sub tutela Consiliilor Judetene (daca nu sunt Universitare). Nu are treaba nici primaria, nici prefectura.

      Madam cu permanent in cap care l-a numit manager pe lacatusul mecanic este presedinte de CJ.

  2. Problema nu e că oamenii striga … problema e că unii medici nu-și fac treabă și încasează salarii de 10.000+ … pentru ce?

    Daca medicii ar fi fost mai implicați, competenți profesional, nu s-ar fi ajuns aici … logica simpla, nu?!

    • Încerci sa deviezi atenția spre doctori de la adevărații vinovați: conducerea spitalului și mafia USL care a numit-o.

    • @florin4 Are si Nene dreptate. Aia e o eroare medicala. Suspiciunea mea (de medic) e ca ori n-a avut chef, ori nu a stiut ce sa faca ala de garda (deci trebuie trecut inapoi la stadiu de rezident, inca 5 ani de invatat ce trebuia sa faca ca specialist). Ala curant, care era acasa, n-are nici o treaba, nicio obligatie legal sa-si paraseasca familia in miezul noptii pentru altcineva. Presedinta CJ e o idioata sa ii ceara demisia.

      Incompetentul de manager nu e vinovat pentru o eroare medicala. Dar nici n-are ce cauta la conducerea vreunei institutii, medicala sau nu.

      Presedinta de CJ ar trebui ‘demisa’. Dar cum sa faci asta daca e aleasa poporului? Nu e numita in functie, ca un prefect.

      Dupa protestul de la spital, oamenii trebuie sa faca cel putin la fel de urat si in curtea CJ. Si sa nu plece de la CJ pana nu anunta CJ alegeri noi. La cererea poporului, orice se poate schimba. Inclusiv Constitutia.

  3. Tehnic, are dreptate, toți suntem animale, mamifere, vertebrate.
    Dar are o problema psihica doctorița asta (impresia mea, nu sunt doctor). Uitați-vă cum se plimba pe acolo, prin fata oamenilor, cum își mișcă corpul. Ce vrea ea de fapt?
    Iar protestul trebuie făcut acolo, acel spital ar trebui închis imediat pana se lămurește cum a reușit sa ia doua vieți. Chit ca vina cea mare e la mafia USL, nu doar la doctori.

    • s-a mai plimbat prin curte, a mai luat niste bacterii pe sosoni, merge inapoi in spital … uite nosocomialele

  4. aia tipa ca niste „animale”, ei o tratat-o ca pe un „animal” .. traiasca managerii „pompe funebre” marca PSDNLUDMR

  5. Doctori spurcati, ahtiati dupa bani si privilegii, fara empatie, fara compasiune. N-au timp de pacientii simpli de la spital, dar daca te duci la cabinetul lor privat, ca deh, nu le ajung banii de la public, te trateaza altfel. Dubla masura a nesimtitilor care trag numai dupa bani ne omoara cu zile. Normal ca sunt obositi, normal ca sunt indisponibili la urgente daca lucreaza la spital si la inca 2 3 cabinete private.

  6. O fi fost și lăcătușul rău ca manager de spital, dar adevăratele animale au fost medicii. Mai mult, animalele mai chițăie pe lângă un membru rănit, ei s-au comportat sub animale! Ca niste pietre! 🤮

  7. Pe cine ajuta ei daca tipa in halul ala?

  8. I-auzi frate, animalele striga animale. Incredibil cat tupeu.

  9. Medicii de acolo trebuie să ceară un spor pentru că tratează animale.

  10. Majoritatea celor care comenteaza sunt trogloditi: nu doctorita aceea este de vina pentru ce se intampla, de vina sunt managerii care sunt adusi politic si n-au nicio competenta, de vina sunt primariile, consiliu judetean si ajunge pana la prim ministru. Daca oamenii vor sa faca ceva, sa protesteze la primarie, la ministru.

  11. Animalele alea îți plătesc ție salariul, FĂ!

  12. daca se rascoala Botosaniu… asta e dovada ca democratie e inca vie in Ro….din pacate cu pretul vietii oamenilor….in Ro doar asa se mai schimba ceva…dar nimeni nu ar tebui sa moara ca personalul medical platit de contribuabil sa isi faca treaba pt care sint platiti

  13. sa ne fereasca dzeu de medici ta_rani/ci psihopati

  14. Madam era in drum spre bancomat , unde nu are nici o jena sa-si ridice cei 3000+ euro, platiti de „animalele” care strigau