G4Media.ro

Administrația Biden, multiple avertismente cu privire la uciderea lui Evgheni Prigojin, după…

Sursa foto: Official White House Photo by Hannah Foslien

Administrația Biden, multiple avertismente cu privire la uciderea lui Evgheni Prigojin, după ce gruparea Wagner a inițiat o rebeliune împotriva Rusiei

Înalți oficiali ai administrației Biden au avertizat în mod repetat și public că șeful Wagner, Evgheni Prigojin, ar putea fi ucis de Kremlin după ce a condus o rebeliune armată împotriva Rusiei la începutul acestui an, transmite CNN.

„Dacă aș fi în locul lui, aș avea grijă ce mănânc. Aș fi cu ochii pe meniul meu”, a declarat în iulie președintele american Joe Biden.

Directorul CIA, Bill Burns, și secretarul de stat Antony Blinken se făcuseră ecoul sentimentelor lui Biden, Burns remarcând că Putin are o lungă istorie de răzbunare.

„Din experiența mea, Putin este apostolul suprem al răzbunării. Așadar, aș fi surprins dacă Prigozhin va scăpa de o nouă pedeapsă pentru acest lucru. Deci, în acest sens, președintele are dreptate. Dacă aș fi în locul lui Prigozhin, nu mi-aș concedia degustătorul de mâncare”, a declarat Burns mai târziu în iulie.

„Dacă aș fi în locul domnului Prigozhin, aș rămâne foarte îngrijorat. NATO are o politică a ușilor deschise; Rusia are o politică a ferestrelor deschise”, a mai spus Blinken în iulie.

Departamentul de Stat și Consiliul Național de Securitate nu au răspuns la solicitările de comentarii cu privire la relatările presei de stat rusești despre accidentul aviatic în care Evgheni Prigojin și-ar fi pierdut viața.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Toata lumea stia de mult ce urmeaza. Putin omoara tot. La troli nu le e frica ?