G4Media.ro

O profesoară din Prahova, umilită de elevi, revine la catedră, deși a…

Sursa foto: Captură video

O profesoară din Prahova, umilită de elevi, revine la catedră, deși a primit calificativul „nesatisfăcător” din partea Inspectoratului Școlar / ”Nu o putem împiedica. E titulară de 22 de ani și, din câte am înțeles, era un profesor de excepție”

Profesoara de limba engleză din satul prahovean Pietriceaua, umilită de trei băieți de 13 ani, revine, din 11 septembrie, la catedră, în aceeași unitate de învățământ, anunță Observatorul Prahovean.

Asta deși, în urma anchetei derulată după incident de către Inspectoratul Școlar Județean Prahova, cadrul didactic a primit calificativul „nesatisfăcător”.

În spațiul public a apărut în primăvara acestui an o înregistrare video în care trei elevi de 13 ani umilesc profesoara de limba engleză, cadrul didactic titular, cu o vechime în învățământ de 22 de ani. Doi dintre elevi simulează acte sexuale cu dascălul, în timp ce un al treilea filmează scenele.

IJP Prahova a deschis dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, în timp ce Inspectoratul Școlar Județean a luat măsuri disciplinare împotriva celor trei agresori. Și profesoara a fost supusă unei anchete pentru a se stabili dacă aceasta este aptă pentru a rămâne la catedră.

„În urma anchetei ISJPH, cadrul didactic a primit calificativul„ nesatisfăcător”, după inspecție. Mai mult, la nivel de școală, în urma cercetării disciplinare, a primit avertisment scris. Ea a fost obligată să refacă examenului de medicina muncii, dar și testarea psihologică, lucruri pe care le-a refuzat, însă. Va fi monitorizată în continuare, dar, da, din 11 septembrie, aceasta revine la catedră la aceleași clase, în aceeași școală în care s-a petrecut incidentul. Nu o putem împiedica. E titulară de 22 de ani și, din câte am înțeles, când a intrat în învățământ, era un profesor de excepție. Nu știm ce s-a întâmplat pe parcurs”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Prahova, Aurel Graur.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Inspectoratul Școlar = Partidul = Nepoții & Amantele = Incompetența = Sinecuri

  2. Toți bugetarii sunt”partiduĺ,nepoți,amantel”!!!

  3. Profesoara de excepție dar cu „nesatisfăcător”?
    E normal, treaba inspectoratului școlar nu e sa se asigure ca educația e de calitate, ci sa toace bugetul și sa angajeze personal politic, rude, prieteni etc.