G4Media.ro

Semnal M, Dinu Olăraşu, Florin Chilian și un show in memoriam Florian…

Sursa foto: Monitorul de Suceava

Semnal M, Dinu Olăraşu, Florin Chilian și un show in memoriam Florian Pittiş, atracții ale festivalului Folk Fest de la Cluj Napoca

Trupa Semnal M, soliştii Cristian Buică, Dinu Olăraşu, Florin Chilian şi un show in memoriam Florian Pittiş sunt câteva dintre atracţiile festivalului Folk Fest, care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 8-9 septembrie, relatează Agerpres.

„Organizatorii festivalului Cluj Folk Fest au pus în vânzare abonamentele de tip early bird (la preţ redus) pentru ediţia a treia, care va avea loc în perioada 8-9 septembrie 2023, la Camping Colina, o locaţie superbă, la capătul cartierului Mănăştur, foarte potrivit pentru acest tip de festival. Artiştii care vor urca pe scena ediţiei de anul acesta sunt: Teodora Iacob şi Whites Notes (Cluj-Napoca), Daniel Făt, Semnal M (variantă acustică), trupa Sunt un frate tânăr (Teo Boar, Dorin Andone, Vlady Cnejevici) cu un show in memoriam Florian Pittiş cu hiturile Pasărea Colibri şi renumitul folkist Florin Chilian, toţi în 8 septembrie. În 9 septembrie vor concerta Ana Maria Ivan (câştigătoarea Concursului Naţional de Talente de la Cluj Folk Fest 2022), Zoltan Butuc, clujeanul Adrian Sărmăşan, folkistul veteran Cristian Buică şi renumitul Dinu Olăraşu”, se arată într-un comunicat trimis, joi, de organizatorii festivalului.

De asemenea, pasionaţii de folk vor avea ocazia să participe şi la un Concurs Naţional de Talente în a doua zi de festival, pe 9 septembrie, dotat cu premii în bani, la finalul căruia marele câştigător va avea şansa să ofere un recital pe scena ediţiei viitoare Cluj Folk Fest.

„Festivalul propune o serie de discuţii Folk Talks cu invitaţi ai festivalului ale căror nume vor fi anunţate şi diverse activităţi de tip camping pe care le vom comunica în perioada imediat următoare. Preţul abonamentelor early bird este de 149 de lei. Acestea pot fi achiziţionate prin intermediul platformei Ambilet.ro, accesând acest link: https://shorturl.at/tABEG”, se mai arată în comunicat.

Copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit, iar cei care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces doar însoţiţi de un adult plătitor de abonament sau bilet. De asemenea, persoanele cu dizabilităţi pot beneficia de intrare liberă doar pe baza unui act doveditor (copie după certificat care atestă gradul de dizabilitate), cu rezervare la adresa de email: clujfolkfest@gmail.com.

Cluj Folk Fest este un festival înfiinţat acum trei ani cu scopul promovării acestui gen muzical şi a artiştilor care cântă muzică live, dar şi pentru promovarea de valori pozitive în comunitate cum ar fi apropierea de natură.

Folk Fest Cluj afis
sursa foto: Facebook

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează