G4Media.ro

Au început zilele orașului Tulcea / Concerte și street food pe malul…

sursa foto: Info Sud-Est/ Cristian Andrei Leonte

Au început zilele orașului Tulcea / Concerte și street food pe malul lacului Ciuperca

Zilele municipiului Tulcea au început, duminică seara, pe plaja de pe malul lacului Ciuperca, la activităţi participând zeci de copii care au primit, din partea organizatorilor, tichete gratuite pentru parcul de distracţii amenajat în apropierea bazinului de înot, scrie Agerpres.

În deschiderea evenimentului organizat de Primăria municipiului Tulcea, copiii au dansat şi au fost implicaţi în diverse jocuri şi într-o bătaie cu baloane cu apă.

„Eu m-am antrenat şi acasă. Mama mi-a cumpărat pungi, le-am umplut cu apă de la robinet şi ne băteam cu baloane”, a afirmat unul dintre copiii participanţi, Teodora Curtin, în vârstă de 10 ani.

Animatorul evenimentului, Mihai Adrian, a declarat că pentru copii a venit deja Moş Crăciun.

„Am încercat să ne gândim la o modalitate de a le oferi cadouri copiilor şi am transformat fulgii de zăpadă în ninsoare de baloane de săpun, iar bulgării de zăpadă i-am transformat în baloane cu apă, să ne putem bulgări. Pentru copiii participanţi avem 100 de tichete gratuite în parcul de distracţii”, a declarat Mihai Adrian.

Şi lacul Ciuperca a fost animat, tulcenii dornici de mişcare închiriind bărci, hidrobiciclete şi stand-up paddle-uri.

„A fost foarte frumos. Am pedalat mult pe lac, dar când ne-am apropiat de mal, ne-am relaxat. Mai venim şi mâine”, a afirmat un bărbat.

În zona de terase, vizitatorii pot alege diverse preparate pe bază de peşte sau de carne de porc şi vită.

Jocurile pentru copii au fost urmate de concerte, printre artiştii care au urcat pe scena de pe plajă fiind şi Ami şi Publika.

Zilele municipiului Tulcea vor continua luni seara, începând cu ora 20,00, pe malul lacului Ciuperca, cu concerte susţinute de Eyedrops, Robin and the BackStabbers şi Gojira. Marţi, de la aceeaşi oră, vor concerta Corina Sîrghi şi taraful Jean Americanu, White Mahala şi Direcţia 5.

De asemenea, centrul oraşului găzduieşte Tulcea Street Food, un eveniment care aduce în prim plan show-uri culinare live, dar şi mici producători şi meşteşugari. Evenimentul a început vineri şi se va încheia marţi.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează