G4Media.ro

Un BMW nou care trebuia să ajungă la Inspectoratul Județean de Poliție…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un BMW nou care trebuia să ajungă la Inspectoratul Județean de Poliție Suceava, implicat într-un accident mortal pe E85, în Vrancea

Un BMW nou care trebuia să ajungă în dotarea IPJ Suceava a fost implicat luni la orele amiezii într-un accident mortal. Mașina face parte dintr-un lot de cinci BMW-uri care au plecat de la București spre Suceava. La volan se afla un agent de la Biroul Poliției Rutiere Suceava. Acesta a fost testat cu etilotestul care a indicat valoarea zero, iar ulterior a fost dus la spital pentru a-i fi luate probe de sânge, scrie Monitorul de Suceava.

”În jurul orei 13:37, o autospecială din cadrul IPJ Suceava care se deplasa pe Drumul Național 2 – E85, din direcția București către Suceava, la intersecția cu DN 11 A (în afara municipiului Adjud, la intersecția cu DN 11A, la km 233+800), a fost acroșată de un alt autovehicul care ar fi pătruns de pe un drum secundar. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a două persoane aflate în autoturismul care a pătruns pe DN 2. Cele două victime au fost transportate la spital.Una dintre victime, o femeie de 52 de ani, pasageră în autoturism, a decedat la Spitalul Municipal Adjud”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Citește integral pe Monitorul de Suceava.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Ghinion.

  2. de 2 lei licitatia trebuiau si piloti achizitionati. dsau cum se cheama in zona accidentului chiloti

  3. Vrancea = 3 Decenii de Dictatura Kim Jong Opri$han