G4Media.ro

 Festivalul Micului cel Mare, în Parcul IOR / Petrecerea de 1 Mai…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

 Festivalul Micului cel Mare, în Parcul IOR / Petrecerea de 1 Mai va ține de vineri, până luni / Nu lipsesc și deserturile: plăcinte poale’n brâu din Bucovina, alivenci, langoși, cheesecake și prăjituri cu fructe

De vineri, 28 aprilie, Festivalul Micului cel Mare își deschide porțile în Parcul IOR, anunță B365.

Vedeta acestui eveniment este micul tradițional, dar cei mai pretențioși vor avea ocazia să guste și mici preparați din curcan, vită, pește, vânat și, evident, să îl stropească din belșug cu bere rece.

Pe lângă Micul cel Mare, bucureștenii se vor putea înfrupta și cu pastramă la ceaun, bulz, cârnaţi, tocăniţe și tochituri gătite după rețete tradiționale, frigărui și fripturi, cârnați prospeți sau afumați, dar și plăcinte, cozonaci și poale-n brâu, dulciuri și dulcețuri, brânzeturi și afumături, jamboane, mușchiuleți.

Deserturile nu aveau cum să lipsească de la acest ospăț: cozonaci și plăcinte poale’n brâu din Bucovina, alivenci moldoveneşti, cheesecake și prăjituri cu fructe, turtă dulce pentru cei mici, langoși, gogoși, clătite, bubble wafle, dulcețuri și gemuri proaspete.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Festivalul accidentului vascular cerebral! Sau al infarctului miocardic!

  2. Pentru dacul mioritic, obez cu diferite afectiuni mesele astea…sunt un mizilic. Dar ei votanti fideli, PSD, PNL, AUR vor merge cu „inima” impacata!!!