G4Media.ro

Ligia Deca: Vom finaliza în două săptămâni, cel mai probabil, o procedură…

Sursa foto: Stanley Morales / Pexels

Ligia Deca: Vom finaliza în două săptămâni, cel mai probabil, o procedură de management a cazurilor de violență la nivelul școlilor pentru ca fiecare om din școală să știe cum să reacționeze

Ministra Educației, Ligia Deca, a spus că în următoarele două săptămâni va fi gata, „cel mai probabil”, o procedură de management a cazurilor de violență în școli. Aceasta va conține toate procedurile tuturor instituțiilor implicate „pentru ca fiecare om din școală să știe cum să reacționeze”, scrie Edupedu.ro.

Invitată la dezbateri pe proiectele legilor educației în Comisia de învățământ din Camera Deputaților, ministra Educației a vorbit și despre propunerile sindicatelor privind sancționarea elevilor în cazurile de violență sau abateri disciplinare, fiind de acord cu o parte dintre ele. Ligia Deca a amintit și de strategia parentală, lansată în dezbatere în aprilie anul trecut și care acum este în discuții tehnice prin care se încorporează amendamente primite.

Ligia Deca a precizat că în 2 săptămâni va fi „cel mai probabil finalizată o procedură de management a cazurilor de violență la nivelul școlilor”, care să explice profesorilor și „fiecărui om din școală” cum să reacționeze.

Citește integral pe Edupedu.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Asta e nesatula! Nu finalizează niciodată!