G4Media.ro

Ligia Deca: Am găsit soluţia tehnică pentru ca, în cazul în care…

Foto: edupedu.ro

Ligia Deca: Am găsit soluţia tehnică pentru ca, în cazul în care există diferenţe de notare la grile, la evaluarea naţională, platforma de evaluare digitalizată să semnaleze asta evaluatorilor, pentru a reveni asupra grilelor respective şi a remedia

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, anunţă că a găsit soluţia tehnică pentru ca, în cazul în care există diferenţe de notare la grile, la evaluarea naţională, platforma de evaluare digitalizată să semnaleze asta evaluatorilor, pentru a reveni asupra grilelor respective şi a remedia. ”Procesul de digitalizare trebuie să continue şi facem totul pentru a-l îmbunătăţi”, spune ministrul Educaţiei, conform News.ro.

”Am găsit soluţia tehnică pentru ca, în cazul în care există diferenţe de notare la grile, la evaluarea naţională, platforma de evaluare digitalizată să semnaleze asta evaluatorilor, pentru a reveni asupra grilelor respective şi a remedia”, a scris duminică pe Facebook Ligia Deca.

Ministrul Educaţiei precizează că, ”pentru o evaluare cât mai uniformă, în fiecare zi în care se vor susţine probe scrise, colegii de la Ministerul Educaţiei vor face şedinţe de instruire cu evaluatorii de la examenele naţionale, folosindu-se baremul specific fiecărei probe!”.

”Procesul de digitalizare trebuie să continue şi facem totul pentru a-l îmbunătăţi”, mai spune Ligia Deca.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Madam Deca, garantata Cotroceni descopera foarte multe. De exemplu a descoperit cum poti face apa rece din apa calda!!!

  2. Și soluția… practicată?