G4Media.ro

Într-un restaurant din Cluj, clienții își prepară singuri mâncarea, pe model coreean…

Sursa foto: Cluj 24

Într-un restaurant din Cluj, clienții își prepară singuri mâncarea, pe model coreean / În loc de preparate din pește se pot prăji pe grill cârnați și carne de porc

O carmangerie din Cluj Napoca a inaugurat, miercuri, un bistrou unde clienții își pot pregăti singuri mâncarea și își pot prăji cum vor ei carnea și cârnații pe un grill adus special din Coreea de Sud, informează Cluj24.

Cosmin Moldovan, preşedintele consiliului de administrație al Moldovan Carmangerie, a declarat că ideea i-a venit în urma unei vizite în Coreea de Sud.

”Mi-am dorit să testăm acest concept și să vedem care este reacția clienților din Cluj. Este primul astfel de grill instalat într-un bistro Moldovan, iar în funcție de reacțiile clienților vom putea extinde și la altele.

Pe acest grill încorporat în masă se pot prăji bucăți de carne de vită, carne de porc și cârnați. Clientul vine și își alege din vitrină ce dorește, își prăjește carnea cum dorește și o consumă”, a spus Cosmin Moldovan.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. E ok, nu ești obligat să te duci.

  2. MARE E GRADINA!
    Pai te duci sa iti miroasa a mancare hainele ca si cand ai sta in bucatarie!
    Multi prosti sunt pe lume, noroc pe cel care-i gaseste.

  3. Dar acasa speli vasele.

  4. Inculti au mai fost coreenii cand au inventat asta. sunt f inapoiati. cred ca nu le plac nici manelele iar fraieeerii nu lasa nici mizerie in urma cand pleaca de la un gratar la iarba verde. ingrasamant ptr natura.

  5. Daca nu-ti permiti bucatarie acasa aplici metoda coreeana. Sau daca vrei sa te dai verde si sa si platesti.

  6. Daca nu-ti permiti bucatarie acasa aplici metoda coreeana. Sau daca vrei sa te dai verde si sa si platesti.

  7. mi se pare ca asta nu se poate numi restaurant. adica la restaurant se presupune ca o sa gasesti un bucatar care stie sa faca mancare mai bine decat vei sti tu vreodata, asta daca nu cumva chiar tu esti bucatar … greu

  8. Am fost o singura data la un restaurant de genul asta, in SUA – Korean barbecue. A fost o experienta foarte interesanta, pentru ca primesti feluri variate de carne, pe care le prepara fiecare asa cum doreste de „bine facut”, iar ca garnitura primeai orez si frunze de salata pe care le rulai in loc de lipie, cum se practica la noi.

    Foarte similare sunt steak house-urile din toata europa unde poti gati o friptura pe o piatra incinsa (in general de vita de calitate, dar sunt foarte variate tipurile de carne pe care le poti gasi, de la cangur la crocodil). De obicei carnea vine cruda sau „pornita” de bucatar in spate, iar tu o termini cum vrei – din nou, pentru ca sunt oameni care prefera mai in sange, altii mai bine facut, si e pacat sa strici o bucata de carne de 50 de euro. Nu te obliga nimeni sa ti-o gatesti singur, poti sa o ceri gata preparata daca ai incredere in bucatar.

    Acestea fiind spuse, mi se pare hilar sa aplici conceptul asta la carnati si ceafa de porc 🙂 Ar fi trebuit sa mearga pana la capat si sa aduca experienta coreeana completa.