G4Media.ro

O mașină și o autoutilitară au derapat pe drumurile din Botoșani, unde…

sursa: ISU Botoșani

O mașină și o autoutilitară au derapat pe drumurile din Botoșani, unde se circulă în condiții de iarnă

Două autovehicule au derapat şi s-au răsturnat, marţi, pe şoselele din Botoşani, circulaţia în judeţ desfăşurându-se în condiţii de iarnă, transmite Agerpres.ro.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, unul dintre evenimentele rutiere s-a produs pe sectorul de drum judeţean dintre localităţile George Enescu şi Dumeni.

„O autoutilitară, în care se aflau două persoane, s-a răsturnat şi a blocat, parţial, circulaţia rutieră. Din fericire, acestea nu au fost rănite. Pompierii din cadrul Detaşamentului Dorohoi au fost solicitaţi să intervină pentru că exista pericolul de izbucnire a unui incendiu”, se arată într-o informare transmisă de ISU Botoşani.

După ce pompierii au deconectat bornele bateriei, autoutilitara a fost trasă cât mai aproape de marginea drumului cu ajutorul unui buldoexcavator, fiind solicitată intervenţia unui utilaj greu pentru a o repune pe roţi.

„Şi pe raza localităţii Dumbrăviţa a fost anunţat, prin apel la 112, un accident rutier. Un autoturism a derapat şi a intrat într-un parapet de pe marginea drumului. Nu au fost anunţate persoane încarcerate şi nu s-a impus intervenţia pompierilor”, se mai menţionează în informare.

ISU Botoşani reaminteşte că judeţul se află sub o avertizare meteorologică tip Cod portocaliu de ninsori abundente şi viscol până miercuri, la ora 14. În acest context, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...