G4Media.ro

PRO TV a transmis scuze publicului după ce a difuzat din greșeală…

sursa foto: Captura video

PRO TV a transmis scuze publicului după ce a difuzat din greșeală un alt episod din „Las Fierbinți”, care a mai fost difuzat anul trecut și era despre vaccinare

Pagina de Media relatează că PRO TV a transmis publicului scuze, după ce postul tv a difuzat din greșeală un alt episod din „Las Fierbinţi”.

Episodul greșit a fost difuzat ieri seară, PRO TV anunțând pe contul de facebook că nu acesta era planificat în program.

„În această seară, din cauza unei erori de sistem a fost difuzat un episod neplanificat din Las Fierbinţi”, a tansmis Pro TV.

În locul episodului care trebuia să fie difuzat, pe post a fost reluat un episod în care se vorbea despre vaccinare și care a mai fost transmis în septembrie 2021.

„Ne cerem scuze pentru situaţia creată şi profităm să vă mulţumim pentru faptul că sunteţi alături de noi de atâţia ani. Vă invităm să rămâneţi aproape de personajele voastre preferate care vor trece, în continuare prin noi aventuri neaşteptate”, a transmis PRO TV, conform paginademedia.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

21 comentarii

  1. eroarea lui peste, zilele astea vine faițărul pentru omicron, pro teve il promoveaza

  2. ProTv ar putea sa își ceara scuze pentru transmiterea acestui serial nu acelui episod.

  3. Noah amu….daca tot s a dat episodul….hai rapid cu doza a 4a…..sau e randul dozei 5? Am si pierdut sirul

  4. in Romania pe care au trambitat-o de Halloween nu si-au cerut iertare publicului. Va urez disparatie usoara!

  5. In România secolului 21 există persoane care se uită la așa ceva.
    Alții au lansat James Webb telescop pe orbită.
    Vizionare plăcută la filmul – in prezent documentar- Idiocracy!

    • Bine Petrica, hai inapoi in salon, iti dam si medicamentele si-ti pornim si televizorul. Pe imagini din orbita de la telescop cum iti place tie. Vorbesc si cu Miruna sa nu-ti mai dea filme d-astea cu „tarani” ca nu-ti plac deloc. Doar Idiocracy si Thor. Ceva mai superficial, ceva cu pew pew, ceva sa devorezi si matale *te stergem la gura cu o batista.

  6. Pro TV pe ce post TV se difuzează???
    😂😂😂😂😂

  7. ce prosti erau aia care inca mai credeau in vax in decembrie ’21, cand martie ’22 avea sa aduca eliminarea codului qr

  8. Daaaa….sint telespectatorii fideli Prosttv, care se delecteaza cu acest minunat serial in secolul prostirii umane.

  9. ce s-a intamplat cu vaxul astrazevzeca? cum e sa fii atat de „contra sistem” incat sa fi „ales” acel vax, pe care nici macar propaganda oficiala nu l-a sprijinit?

  10. Emisiunile , se Filmeaza Vara , dar daca se potriveste cu Realitatea din Zilele noastre , asta se numeste Geniu , adica cu Frigul din Case , Mancarea Scumpa .

  11. In Las Fierbinti , sa iasa cu Ligheanul cu Apa Iarna din Casa , ca sa se incalzeasca Apa de la Soare , si daca este Innourat , sa incalzeasca Apa din Lighean cu Fierbatorul de Cafea si cu Foenul de Par , sa incalzeasca Apa pe Deasupra , din Lighean !

  12. Din pacate protevizarea televiziunilor a invins. Acum drogati din las ferbinti, esca si echipa fac programul multora. Un post tv de hahaiala, subcultura de tot rahisul. Filme proaste, violente cu sange si cafturi a’la usa cortului unchiului sam.

  13. Din pacate,emisiunea „Romania te iubesc”si serialul „Las Fierbinti”sunt aproape singurele si îngustele ferestre pe unde publicul larg mai poate vedea realitatea romaneasca la televizor.Cei drept,la serial imbracata intr-o formă artistică.Si scenaristul a spus ca se straduieste ca acele scene sa fie intelese de telespectatori ca fiind de comedie si nu exemplu de urmat cum s-a mai intimplat.
    Andrei Plesu a zis,mai de mult,ca i se pare interesant acest film,fiind o fresca a modernismului rural,în viziune comica,binenteles.
    Adrian Nastase,dupa cum era de asteptat,a zis ca este regretabil ca se da asa ceva la televizor,ceva de genul asta.

    • filozoful care se da cu cremuta pe oranism a criticat si despacito

      in definitiv, fonsi nu a fost ministru FSN

  14. Se îngrămădesc proștii mai sus. Au venele umflate doar când aud cuvântul vaccin. Surprinzător cum stau în așteptare precum virușii si se trezesc la orice miros de ca cat.