G4Media.ro

Buzău: Un bărbat s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului Judeţean…

sursa foto: Facebook/ Spitalul Județean de Urgență Buzău

Buzău: Un bărbat s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului Judeţean de Urgenţă. În urma impactului, i-a fost afectată coloana vertebrală. Medicii încearcă să-l transfere la un spital din Bucureşti

Un bărbat de 47 de ani s-a aruncat sâmbătă dimineaţă de la etajul 4 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, unde era internat, relatează news.ro. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău Ane Marie Vrapciu poliţiştii sub coordonarea procurorului desfăşoară o anchetă în acest caz.

Din primele date, se pare că ar fi vorba despre o tentativă de suicid însă acest lucru se va stabili cu exactitate în urma anchetei.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru News.ro că bărbatul  este un fost şofer de maxi-taxi rămas fără serviciu şi ar fi la a doua tentativă de suicid. El a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău în urmă cu două zile după ce ar fi consumat mai multe medicamente.

Sâmbătă el s-ar fi aruncat în gol de la etajul 4 al unităţii sanitare în încercarea de a-şi pune capăt zilelor.

În urma impactului, a suferit mai multe traumatisme din care cel mai grav este cel al coloanei vertebrale iar medicii încearcă transferul său către un spital din Capitală.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează