G4Media.ro

Libertatea: Parchetul confirmă că l-a inculpat pe generalul Cristian Radu pentru că…

Sursa foto: Facebook/ Departamentul pentru Situații de Urgență

Libertatea: Parchetul confirmă că l-a inculpat pe generalul Cristian Radu pentru că și-a pus șoferul să-și asume un accident în locul său/ IGSU spune că se va pensiona la 49 de ani

Generalul Cristian Radu, prim-adjunctul inspectorului general al IGSU, a fost pus sub acuzare pentru că a mușamalizat un accident auto pe care l-a produs, a confirmat miercuri Parchetul Militar la solicitarea ziarului Libertatea.

Pe 8 noiembrie 2021, Cristian Radu, la acea dată colonel, a condus autoturismul de serviciu, cu numărul de înmatriculare B-40-RYE. Era 7.30 dimineața și mașina a mers cu peste 120 de kilometri la oră pe șoseaua Mihai Bravu din București, susține publicația citată. Aproape de stația de tramvai Laborator, a frânat și a lovit refugiul pentru pietoni. În urma impactului, atât el, cât și șoferul său, un subofițer aflat pe scaunul din dreapta, au fost răniți, mai scrie Libertatea.

Pe 17 octombrie 2022, Libertatea a descris accidentul. Dosarul penal a fost deschis la 7 luni după evenimente, pentru că generalul Radu s-ar fi folosit de influența funcției pentru a mușamaliza evenimentul cu ajutorul unor persoane din MAI, potrivit relatărilor mai multor surse concordante din interiorul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. La 49 de ani?? Sper sa nu aibă vechimea minima pentru pensia militară. Dar probabil se va „îmbolnăvi” și va ieși pe caz de boală. După care, sănătos se va angaja undeva pe un post conform ” competențelor”. Un humuncul laș!

  2. Doar acest tip de pensionar poate fi angajat de Guvern.
    Ceilalti sunt prea terminati dupa 40 de ani de munca si de platit biruri pentru boieri.

  3. promovat sef pe linie politica si facut general de Arafat si Johanis, acum va lua o pensie de 3000 de euro.Halal țara.

  4. Ce fapte de arme are ăsta de e Gheneral ???
    Și se pensionează și la frageda vârstă de 49 de ani !
    Pare că trăim într-o, Reclamă !!! Vorba lu Bendeac .

  5. Hai băi nene, lăsaţi-ne cu poveştile astea de tolontani cu ce minunaţi sunt procurorii că freacă duda pânā la prescripţie sau le dau cu suspendare. Din toate articolele procurorcultiste cu isprăvile parchetelor, nici 1% nu se încheie cu închisoare. Mare ştire! – Justiţia se face că lucrează. Am văzut la prescripţie şi la Beuran cum lucrează. Şi la Mario Iorgulescu, Chiţoiu, Ghiţă, Săvulescu, Bica…

  6. Sa stea la pensie în puscarie