G4Media.ro

Un polițist a accidentat pe trecerea de pietoni o tânără de 21…

sursa foto: G4Media.ro

Un polițist a accidentat pe trecerea de pietoni o tânără de 21 de ani din județul Cluj

O tânără de 21 de ani, care traversa o stradă din Gherla pe trecerea de pietoni, a fost accidentată, joi, de un autoturism la volanul căruia se afla un poliţist, transmite Agerpres.ro.

„În cursul dimineţii (…) s-a înregistrat un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea şi transportarea unei persoane la o unitate medicală. Din primele cercetări rezultă faptul că o tânără, în vârstă de 21 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal, a fost acroşată de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Gherla, acesta având calitatea de poliţist. Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate, însă nu a rămas internată”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Potrivit sursei citate, rezultatul etilotest a fost negativ, poliţistul nu se deplasa cu autospeciala unităţii de poliţie şi se afla în afara orelor de program.

În urma evenimentului rutier a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

sursa: Agerpres.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. pe marcajul pietonal?
    În Romania e nevoie de marcaj ca urmeaza marcaj pietonal si politisti locali care sa nu permita parcarea la mai putin de 50 de metri de marcajul… pietonal

  2. Măcar n-a omorât copii de data asta.

  3. Tânăra era din Cluj? Sau accidentul s-a întâmplat in Cluj? A focului de limba romană de când facem jurnalism pe tableta..

  4. Ce contează că e polițist, rezultatul etilotest a fost negativ, poliţistul nu se deplasa cu autospeciala unităţii de poliţie sau că se afla în afara orelor de program?

    Ceea ce contează cu adevărat e dacă și-a luat carnetul pe bune și nu cu șpagă! După fiecare accident, șoferii ar trebui să fie testați și dacă nu fac 20 din 26, atunci e clar.