G4Media.ro

Cristiano Ronaldo ar urma să fie amendat de Manchester Uniter cu un…

Sursa foto: Twitter Manchester United

Cristiano Ronaldo ar urma să fie amendat de Manchester Uniter cu un milion de lire sterline, după interviul acordat lui Piers Morgan / Portughezul a criticat antrenorul și conducerea și a spus că se simte „trădat”

Manchester United ar urma, potrivit publicației Metro UK, să-l amendeze cu un milion de lire sterline pe Cristiano Ronaldo, ca urmare a interviului exploziv acordat lui Piers Morgan.

În acest interviu, portughezul l-a criticat dur pe antrenorul Erik Ten Hag, a criticat conducerea Manchester United şi criteriile clubului.

Atacantul lusitan nici măcar nu a fost inclus în lotul pentru meciul de duminică, din Premier League, pe care United l-a câştigat cu 2-1 pe terenul lui Fulham.

„Nu am niciun respect pentru el pentru că nu arată niciun respect pentru mine’, a declarat Ronaldo duminică, într-un interviu acordat lui Piers Morgan, celebrul prezentator de televiziune britanic.

„Nu doar antrenorul, ci şi câţiva tipi din jurul clubului. Mă simt trădat”, a adăugat el.

În octombrie, Ronaldo a fost amendat cu salariul pe două săptămâni pentru că a refuzat să fie rezervă la meciul cu Tottenham, după ce atacantul a decis să coboare pe tunelul spre vestiare înainte de terminarea jocului.

De data aceasta, potrivit Metro UK, ar risca „o nouă amendă de aproximativ 1 milion de lire sterline. Clubul a refuzat să comenteze interviul lui Ronaldo, dar acesta va fi privit cu suspiciune, mai ales că Ten Hag a vorbit despre „solidaritatea” din cadrul clubului după victoria împotriva lui Fulham”.

În interviul acordat lui Piers Morgan, din care au fost publicate mai multe extrase, Ronaldo afirmă că s-a simţit trădat la Manchester United, că nu are respect pentru antrenor şi că nimic nu s-a schimbat la club de la plecarea lui Sir Alex Ferguson.

Întrebat dacă Manchester United încearcă să se despartă de el, portughezul, aflat pe picior de plecare la Cupa Mondială din Qatar a răspuns: „Da, m-am simţi trădat şi am avut impresia că unele persoane nu m-au dorit aici, nu doar în acest sezon, ci şi în sezonul trecut”.

În sezonul trecut, Manchester United a eşuat pe locul al şaselea în campionatul englez, ratând calificarea în Liga Campionilor.

Mass-media a anunţat în vară că Ronaldo a încercat fără succes să-şi găsească un nou club, care să-i ofere şansa să participe la cea mai importantă competiţie continentală intercluburi, în care portughezul este golgheterul all-time (140 goluri).

„Vreau tot ce este mai bun pentru acest club, de aceea am venit la Manchester United. Dar există elemente interne care nu ne ajută să ajungem la nivelul superior al lui (Manchester) City, al lui Liverpool şi chiar al lui Arsenal. Un club de această dimensiune ar trebui totuşi să fie în vârful ierarhiei şi, din păcate, nu este”, a completat atacantul portughez.

În prezent, Manchester United ocupă locul al cincilea în Premier League, la unsprezece puncte în spatele liderului Arsenal Londra.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...