G4Media.ro

820 de milioane de lei pentru panseluțe și parcuri în Sectorul 5…

820 de milioane de lei pentru panseluțe și parcuri în Sectorul 5 al Bucureștiului. Primarul Daniel Florea vrea un contract – record

Primăria Sectorului 5 din București, condusă de Daniel Florea (PSD), a scos la licitație un contract-cadru pe patru ani pentru amenajarea spațiilor verzi cu o valoare estimată între 10.5 milioane de lei (minim) și 820 de milioane de lei (maxim), potrivit unui anunț pe platforma electronică Sicap remarcat de organizația PLUS de sector.

Contractul-cadru este împărțit în trei loturi:

1. PARCURI ȘI SPAȚIU VERDE- LOCURI DE JOACĂ ȘI AGREMENT
2. PELUZE, SQUARURI, ALINIAMENTE
3. GRADINI BLOCURI

”Daniel Florea dă un ultim tun și se pregătește să atribuie clientelei sale politice peste 820 milioane lei pentru amenajarea spațiilor verzi din Sectorul 5”, arată PLUS Sectorul 5.

Data – limită pentru depunerea ofertelor este 8 noiembrie 2019.

Practic, dacă primăria acordă acest contract-cadru, viitorul primar al sectorului va fi obligat ca pe durata întregului său mandat să respecte prevederile negociate de Daniel Florea.

Foto: Daniel Florea (InquamPhotos / Octav Ganea)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. Asta ar trebui sa fie ilegal. Nu spun ca este, doar ca ar trebui.
  Mergand pe ideea asta e destul sa ajung o zi la putere, dau toate contractele din tara asta catre firma mea si pe urma ma retrag in glorie.
  Termenul limita ar trebui sa fie ultima zi de mandat, indiferent cand e asta (sfarsitul de facto sau anticipat) iar banii catre firme sa fie livrati la sfarsitul fiecarei luni pentru lucrarile din contract prestate in luna respectiva.

 2. Felicitari, stimati cetateni ai sectorului 5 !
  25% din banii vostri pe urmatorii 4 ani vor fi „cheltuiti” pe spatii verzi. Probabil restul de 75% pe salarii ale administratiei si companiilor publice de sector si pe vreo 2-3 evenimente aniversare.

  Felicitari…

  • Nu doar,ci și firmei de înghițit bani,zisa de „salubrizare”Rosal,patronată de gunoiul mason prigoana,de altfel ca și vanghelie blond,florea.

 3. Nici măcar sub comunism nu se băga primăria să facă grădini la blocuri!

 4. Sa se dea o lege in care sa fie prezentate in prealabil toate costurile necesare, public, usor accesibil de oricine.

 5. eh, sunt decat niste flori .. ce, nu va place frumosul?

 6. PNL & USR-PLUS sa studieze bine site-ul asta si sa inceapa sa vorbeasca si sa viseze despre el :

  https://e-estonia.com/

  Sunt responsabili sa aduca in constiinta romanului si ‘cum’ se rezolva ‘problema’, nu doar s-o sublinieze, ca pana acum. Ca tot ne laudam ca -i avem pe cei mai mari si cei mai tari IT-isti.

 7. Publicul decervelat #rezist cred ca e OK cu stirea asta. Dupa peste un deceniu de lupta anticoruptie de succes, sumele avansate nu pot fi decat corecte. Altfel duamna Kovesi nu ar fi decat un rebut al justiei, ca dupa 13 ani la conducerea a tot felul de parchete sa fie tot destrabalare pe bani publici.

 8. Ok, o investigatie ceva? Presupun ca nu sunt chiar necunoscute firmele astea specializate in panselute…

 9. jaf jaf jaf !
  asta cu panselutzele e de introdus in manualele de hotie.

 10. Nu vreau sa par carcotas, dar ‘vrea’ nu inseamna o certitudinea si contractul ‘cu o valoare estimată între 10.5 milioane de lei (minim) și 820 de milioane de lei (maxim)’, nu inseamna ca va costa 820 de milioane de lei; dar asa functioneaza plusereul, inducem in eroare ca sa ne atingem telul

 11. Panselutele se ofilesc , dar banii de comision imbogatesc primarul , sau poate mai stii. sun tbani ptr. campanie, acum cand trezorierul are treaba la justitie.

 12. E un simplu bou trecator! Nu-nteleg cum a ajuns un animal primar!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.