G4Media.ro

Octavian Berceanu, critici dure la adresa lui Cătălin Drulă: Apărătorul democrației și…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Octavian Berceanu, critici dure la adresa lui Cătălin Drulă: Apărătorul democrației și al alegerilor libere a anulat alegerile interne din USR în 2023 ca nu cumva să piardă controlul unui partid condus haotic

Fostul șef al gărzii de mediu, Octavian Berceanu, critică dur conducerea USR, după o postare a lui Cătălin Drulă pe Facebook în care scria că ”dreptul cetățeanului de a alege este sfânt”. ”Apărătorul democrației și al alegerilor libere a anulat alegerile interne din USR în 2023 ca nu cumva să piardă controlul unui partid condus haotic sau nu cumva Vlad Voiculescu care nu mai are nicio treabă cu Bucureștiul să piardă poziția de președinte al filialei”, a scris Berceanu pe Facebook. Fost candidat la președinția USR și critic acerb al modului în care au fost întocmite listele USR la europarlamentare, Berceanu îl mai acuză pe Drulă că a pus-o în mod arbitrar pe Elena Lasconi în fruntea listei de europarlamentare și a retras-o în același mod ” pentru că este Zeu printre muritorii de rând”.

Redăm mai jos integral postarea lui Octravian Berceanu pe Facebook:

”Conducerea USR – în fața e vopsit gardul, în spate leopardul!

Domnu/ nașu mic de partid povestește că dreptul de a alege e sfânt, dar numa’ dacă-i servește interesului personal sau de gașcă!

Pe scurt, el a pus-o pe Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel din pix în fruntea unei liste de candidați USR pentru locurile eligibile în Parlamentul EU. Pentru locurile eligibile a numit-o pe Elena „locomotiva” să tragă niște „vagoane” politice ruginite de prieteni, Botoș, Barna, Voiculescu…fără să întrebe membri și fără să organizeze alegeri interne.

Pentru locurile fără valoare a organizat un simulacru de alegeri interne, fără relevanță.

În plus, m-am săturat ca votul meu în alegerile interne USR să fie egal cu votul unei adrese de email la capătul căreia să se afle un angajat sau un prieten al unui nas userist care, probabil, nici nu a călcat în viața lui într-un sediu USR, dar are pe cineva care-i plătește cotizația de 2 euro pe lună.

Democrația lor este atât cât le trebuie ca să nu-i deranjeze vocea celorlalți, care nu cred în zei salvatori și sloganuri false pe afișe electorale. Tot nașu mic, fără să întrebe și să-și supună la vot decizia, în Biroul Național, a demis-o pe Elena Lasconi, pentru că este Zeu printre muritorii de rând.

Tot apărătorul democrației și al alegerilor libere a anulat alegerile interne USR din 2023, ca nu cumva să piardă controlul unui partid condus haotic, sau ca nu cumva Vlad Voiculescu, care nu mai are nicio treabă cu Bucureștiul și cu Filiala București, să piardă poziția de președinte al filialei,, sau alții ca el.

Tot nașu mic, din ce în ce mai mic, îl ține pe domnu fără CV pentru un nou mandat prin care să reprezinte românii în Parlamentul European, ocazie cu care își poate plăti și ratele la vila exotică, unde, ce să vezi, poate mai ajung și colegii din USR, aia cu funcții.

Nu-i recomand la conducerea României așa cum nu-i recomand pe Rafila, Dăncilă, Ciuca, Ciolacu, Tăriceanu, Simoin și alții ca ei, cu stelele lor cu tot! România se face bine cu oameni care fac ceea ce zic, că de mințit sunt sătul!

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. si noi cu cine mai votam? stam acasa ca nu mai avem cu cine? il asteptam pe Isus ? USR are niste probleme interne si ar fi bine sa se rezolve trasparent asa cum se lauda ca sunt

    • Au probleme. Ca orice alt partid e logic. Dar…vin sistematic, fel si fel de personaje precum Berceanu, Andrei Caramitru, Valeriu Nicolae care ne spun domne…pai uite ai de ales intre rusofilii de la aur si sos, coruptii de la psd si asttia de la usr care au dezamagit si zic de rau de Iohannis. Va rog sa cautati cate postari negative au ei…despre PNL in sine ca si partid. Lasati cativa membrii, care au fost loviti in anumite momente, vedeti partidul in sine daca e lovit. PNL o sa reziste mai bine decat lasa unii si altii sa se vada, au destui oameni care sa ii voteze. Cu atat mai mult cu cat exista astfel de oameni care vor o tara ca afara, dar ataca sistematic singurul partid cu oameni decenti, cu scoala si pregatire.

    • Îl cam jignești pe Berceanu comparandu-l cu Caramitru, dar da, orice partid are probleme, totuși susținerea alegerilor interne era marcă înregistrată USR, mare păcat să o piardă :((

  2. Păcat că nu se ințeleg. Atât Berceanu cât si Drulă au livrat in pozitiile executive pe care le-au deținut.

  3. Cand mai multe persoane iti spune ca esti beat , te duci si te culci. Poate citeste si Drula.