G4Media.ro

80 de angajați la Ambulanță sunt infectați cu coronavirus

80 de angajați la Ambulanță sunt infectați cu coronavirus

80 de medici, asistenți și alte tipuri de angajați ai ambulanțelor sunt infectați cu coronavirus, iar 269 de angajați sunt izolați, anunță sindicatul de profil într-un comunicat de presă.

Cei mai mulți infectați sunt în județul Suceava, urmați de cei din București – Ilfov și Galați.

”La această dată nu avem demisii din cauza fricii de virusul COVID-19”, potrivit comunicatului citat.

Sindicatul ”Ambulanța” anunță că necesarul de echipamente individuale de protecție corespunzătoare este la limită pentru anumite echipaje medicale de urgență, fără a avea posibilitatea de a asigura echipamentul complet corespunzător pentru toate echipajele operative, indiferent de cazurile la care intervin.

Astfel, potrivit sindicatului, există situații în unele județe în care se asigură echipamentele de protecție individual doar pentru unii membri din echipaj, astfel apare riscul de expunere a membrilor din echipaj la care nu li se asigură echipamentul complet.

Foto: Ambulanța Iași

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Cu toate cadrele medicale contagiate si cu toate demisiile domnul Iohannis trimite in Italia 11 medici si 6 assistenti,bààààà????

    • Niste schimb de experiență n-ar strica. Poate ar fi fost mai pregătiți ai noștri daca ar fi avut contact cu tragedia din Italia mai devreme. Medicii aia 11 vor raporta colegilor lor, ceea ce e un lucru de care ar trebui profitat , acum când la noi n-au ajuns cazurile critice să blocheze sistemul, doar practica mizerabila si pilele politicienilor fac asta acum.

  2. Normal că sunt infectați!!! Priviți imaginile zilnic la tv, nu au nici măcar decență de a-și lega părul și a și-l acoperi cu o boneta!!!! Asta în plină pandemie, în timp ce omologii lor din China s-au tuns pentru a se putea dezinfecta mai ușor!!!!
    Și voi ii numiți eroi??
    Vor fi eroi cînd vor învăța să respecte regulile și cînd nu se vor mai infecta că niste inconștienți!!!

  3. Dati-le niste stimulente financiare sa isi revina.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.