G4Media.ro

Pasagerii aflaţi în autocarul implicat în accidentul din Pasajul Unirii au dat…

sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Pasagerii aflaţi în autocarul implicat în accidentul din Pasajul Unirii au dat în judecată agenţia de turism / Este prima plângere depusă de cei 24 de turişti din Larissa care au plecat într-o excursie de Crăciun

O parte din pasagerii din autocarul care s-a lovit de o bară de control al înălțimii vehiculelor în România, în decembrie anul trecut, accident soldat cu decesul unui bărbat de 53 de ani, au dat în judecată agenția de turism.

Concret, potrivit informațiilor din ziarul „Eleftheria”, pasagerii din Larissa cer urmărirea penală împotriva șoferului autocarului, precum și împotriva oricărui factor implicat în accidentul rutier petrecut la București în data de 23 decembrie.

Turiştii din Larissa care au fost răniți în accident, au depus ieri (25/3) o plângere la Parchetul din Larissa. Plângerea a fost înaintată, pe baza competenţei, Parchetului din Volos, pentru a fi unită cu o altă plângere care se pare că a fost depusă de pasagerii din alt oraș.

Este prima plângere depusă de cei 24 de turişti din Larissa care – conform agenţiei de turism – au plecat într-o excursie de Crăciun împreună cu alți 6 care s-au îmbarcat din Volos și alți 17 care s-au îmbarcat din Salonic (48 de pasageri în total cu şoferul).

România – Călătoria de Crăciun la București a avut un final tragic

Excursia de Crăciun a avut un final tragic, după ce șoferul autocarului plecat din Volos a încălcat o bară de avertizare cu privire la limita de înălțime, iar acoperișul autocarului s-a lovit de bara respectivă, provocând decesul unui bărbat de 55 de ani din Larissa şi rănirea altor 24 de pasageri, dintre care trei în stare gravă.

Pasagerii din Larissa cer procurorilor să investigheze eventualele răspunderi ale altor persoane responsabile în afară de șofer, prezentând în detaliu rănile fizice grave, disconfortul şi traumele psihice pe care le-au suferit în urma accidentului.

Sursa: iefimerida.gr / Rador/ Traducerea: Carolina Ciulu

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...