G4Media.ro

603 de cazuri noi, astăzi, în județul Sibiu, record de la începutul…

Sursa foto: Turnul Sfatului

603 de cazuri noi, astăzi, în județul Sibiu, record de la începutul pandemiei. Pozitivare de 81,92%!

Din 736 de teste efectuate în ultimele 24 de ore în județul Sibiu, 603 au fost pozitive, un record absolut în această pandemie în județul Sibiu, relatează Turnul Sfatului.

Cel mai mare număr de cazuri noi de până acum a fost înregistrat în 7 noiembrie 2020, atunci când au fost identificate 474 de cazuri noi. Era vârful celui de-al doilea val pandemic în județ, însă datele de astăzi depășesc acel număr cu 129 de cazuri.

Numărul este cu atât mai îngrijorător, cu cât aceste cazuri noi s-au descoperit din efectuarea a numai 736 de teste, rezultând o pozitivare de 81,92%. Acesta este cel mai ridicat procent de pozitivare de când a izbucnit pandemia de coronavirus.

În ultimele 24 de ore au decedat în Sibiu cinci persoane, în urma infectării cu SARS CoV-2, însă totalul din această lună ajunge la 78. Iar totalul persoanelor decedate în pandemie, în județ, a ajuns la 1.208.

În primele 14 zile din octombrie au decedat patru persoane care erau vaccinate împotriva Covid, ceea ce reprezintă 5,12% din totalul deceselor asociate infectării cu SARS Cov-2. 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. Du-te mai analfabetule in grota cu tot cu haurarii !!!

  2. De ce credeti ca PNL-ul a trebuit sa-si puna neaparat prefect la Sibiu, fiind prima optiune. Ca sa curga numai lapte si miere in Iohannisland. Iar cand devine groasa bagam capul in pamant si ne facem ca ploua.

    • Colegul cioby greșește.
      Dar sunt studii care spun că nu există nicio legătură între rata de infectare și rata de infectare. Sunt tari cu vaccinare ridicată cu rate mari de infectare, sunt tari cu rate mici de vaccinare cu rate mici s.a.m.d.
      Infectarea tine doar de: vine valullllll

  3. da, de-aia tarile nordice au renuntat la restrictii si noi sapam gropi cu excavatorul in cimitir.

  4. „Rezolvat” primul județ prin imunizarea naturală!

  5. Sa nu uiti dupa ce chemi salvarea ai timp sa te pregatesti. Sa iti pui merinde pentru 2 zile , apa ,cafea si tâgări. O sa ai de asteptat. Dar merita asteptarea…

  6. Sa nu uiti dupa ce chemi salvarea ai timp sa te pregatesti. Sa iti pui merinde pentru 2 zile , apa ,cafea si tâgări. O sa ai de asteptat. Dar merita asteptarea…

  7. regreți că nu sapi tu,la hîrleț?

  8. La Sibiu, le-a dus Moș Klaus tulpini din toate colțurile lumii. America, Romexpo, Lituania și chiar și din pustiu!