G4Media.ro

5 persoane decedate în urma prăbușirii unui avion în estul Franței /…

5 persoane decedate în urma prăbușirii unui avion în estul Franței / Victimele sunt trei adulți și doi copii / Aeronava este de tip Cessna

Un avion turistic s-a prăbușit sâmbătă, în masivul Belledonne, ucigând cinci persoane: trei adulți (inclusiv pilotul), precum și un băiat de 11 ani și vărul său de 14 ani, anunță France3.

Accidentul a avut loc cu puțin timp înainte de ora 17, în orașul Les Adrets, într-un loc numit Les Fournelles, la scurt timp după ce avionul decolase de pe aerodromul Versoud, situat în Isère.

Dacă cauzele accidentului rămân necunoscute pentru moment, victimele au fost identificate: cu toții erau domiciliați în proximitatea orașului Grenoble.

Pilotul avea 66 de ani și era însoțit în acest zbor de o prietenă, o femeie de 57 de ani.

Potrivit Eric Vaillant, procurorul din Grenoble, în avion se mai afla o altă femeie, în vârstă de 63 de ani, însoțită de cei doi nepoți ai săi, un băiat de 11 ani și vărul acestuia de 14 ani.

Parchetul Grenoble a deschis o anchetă pe care a încredințat-o jandarmeriei de transport aerian, SRBGTA și comandantului grupării de jandarmi Isère.

Sursa foto: Google Maps

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter