G4Media.ro

5 bărbați din Vaslui și Iași, reținuți după ce au furat materiale…

sursa foto: Poliția Română

5 bărbați din Vaslui și Iași, reținuți după ce au furat materiale de construcție de 700 de mii de lei de la propriul angajator / Materialele erau vândute apoi mult sub prețul pieței

Cinci bărbați din Vaslui și Iași au fost reținuți în urma unei acțiuni a oamenilor legii, ce au inclus și percheziții la domiciliile acestora, într-un dosar de delapidare, informează Europa FM. Potrivit anchetatorilor, aceștia au sustras de la angajatorul lor materiale de construcții în valoare de 700.000 de lei, pe care le vindeau apoi sub prețul pieței.

Peste 40 de polițiști și jandarmi au descins la domiciliile celor 5 bărbați, cu vârste între 33 și 54 de ani, 4 din Vaslui și unul din Iași.

Potrivit anchetatorilor, totul ar fi început în februarie, când aceștia au început să sustragă materiale de construcții de la firma la care lucrau.

Tot ce pleca din firmă era apoi vândut la prețuri mult sub cele de pe piață. Clienții erau cu precădere agenți economici din toată țara, care achiziționau materialele de construcție ieftine fără documente contabile sau de proveniență a mărfii.

În final, banii din vânzări erau împărțiți între cei 5. Cu toții au fost duși la audieri la sediul IPJ Vaslui, iar la final au fost reținuți pentru 24 de oră.

Se estimează că paguba pe care au produs-o se ridică la circa 700.000 de lei. În urma perchezițiilor, însă, doar o mică parte din această sumă a fost recuperată, mai exact 64.000 de lei.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. În țara în care toți fură, nu există hoți.
    Propun să execute pedeapsa la locul de muncă: ca paznici. La Parlament. La Camera Deputaților. Foruri reprezentative…

  2. Bravo băbăieţi! Aveţi talent! Dar talentul fără pregătire serioasă se pierde pe nimicuri.. Ia veniţi voi la partid după ce ieşiţi de la „facultate” că sigur vă găsim ceva ..