G4Media.ro

49 de şcoli şi grădiniţe din Dâmbovița trec de vineri în scenariul…

49 de şcoli şi grădiniţe din Dâmbovița trec de vineri în scenariul roşu / În urmă cu o lună, doar trei școli din judeţ făceau cursuri online

49 de unităţi de învăţământ preuniversitar din judeţul Dâmboviţa trec, începând de vineri, 5 martie, în scenariul 3 de funcţionare, cursurile urmând a se desfăşura online conform unei hotărâri aprobate joi după amiază de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. În urmă cu o lună, la debutul celui de-al doilea semestru al anului şcolar, doar trei unităţi didactice din judeţ funcţionau în scenariul roşu, scrie News.ro.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a adoptat, joi după amiază, o hotărâre prin care aprobă trecerea la cursuri online în 49 de unităţi didactice din judeţ. Cele mai multe dintre acestea sunt din municipiul Târgovişte, care joi a depăşit indicele de infectare de 3 cazuri la o mie de locuitori. Astfel, 45 dintre şcolile şi grădiniţele care vor face, de vineri, cursuri online sunt din Târgovişte, celelalte patru fiind din localitatea Glodeni.

În 5 februarie, la începutul celui de-al doilea semestru al anului şcolar, doar trei unităţi de învăţământ din Dâmboviţa funcţionau în scenariul roşu, însă între timp numărul de cazuri de îmbolnăvire a crescut în mai multe localităţi din judeţ, potrivit News.ro.

sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter