G4Media.ro

28 de morţi, în urma unei avalanşe produse în Tibet

Sursa Foto: Pexels.com

28 de morţi, în urma unei avalanşe produse în Tibet

Cel puţin 28 de persoane au murit într-o avalanşă care s-a produs în zona localităţii Nyingchi, din regiunea sud-vestică a Tibetului, a anunţat agenţia chineză Xinhua, citată de news.ro.

Operaţiunile de salvare la faţa locului s-au încheiat, a precizat Xinhua vineri seara. Autorităţile locale au trimis în total 1.348 de persoane şi 236 de echipamente pentru a ajuta la excavarea unui tunel de salvare de 7,5 kilometri, potrivit Xinhua.

Au fost găsiţi 53 de supravieţuitori, dintre care cinci sint grav răniţi, a relatat Global Times, citând un oficial al guvernului local din regiunea din vestul Chinei.

Publicitate electorală

Avalanşa a avut loc pe o porţiune de drum între satul Pai din comitatul Mainling şi ieşirea din tunelul Doxong La din comitatul Medog, marţi, în jurul orei locale 20.00, fiind blocaţi oamenii şi vehicule.

Cu o înălţime de aproape 4.500 de metri, muntele Doxong La are pante abrupte, iar secţiunea Doxong La a drumului este accidentată. Avalanşa a fost declanşată de vântul puternic în condiţiile în care vremea se încălzeşte.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...