G4Media.ro

255 amenzi și 40 de permise reținute într-o singură zi, în județul…

Sursa: IJP

255 amenzi și 40 de permise reținute într-o singură zi, în județul Bacău / Recordul de viteză: 124 km/h pe un drum cu limita stabilită la 50 km/h

Polițiștii au aplicat duminică 255 de amenzi, dintre care 237 pentru nerespectarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, anunță Bacău.net. Din cele aplicate la regimul rutier, 135 au fost aplicate vitezomanilor, 5 pentru depășiri neregulamentare, iar restul pentru alte abateri.

La acțiune au participat peste 80 de efective formate din poliţişti rutieri şi de ordine.

Că măsuri complementare, au fost reţinute 40 de permise de conducere, din care 28 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 5 pentru depășiri neregulamentare, iar restul pentru alte abateri. De asemenea, polițiștii au retras 6 certificate de înmatriculare.

Recordul de viteză stabilit în această zi a fost al unui băcăuan care circula cu 124 km/h pe un sector de drum unde limita maximă admisă este de 50 km/h.

Șoferul a rămas fără permis pentru 120 de zile.

Sursa foto: IJP Hunedoara

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Si totalul amenzilor cateva mii de lei amarate. Peste 100 de km la ora ar trebuie sa fie confiscate mijloacele de transport – indiferent daca cel care a comis infractiunea este proprietarul mijlocului sau nu. Toate amenzile sa aiba un zero in coada. Iesiti pe drumurile nationale ca ce se intampla acum este un carnagiu pe sosele. Si daca va tineti de treaba in 2-3 ani o sa fie mai bine. Da, o sa dureze POATE un drum mai lung cu vreo ora. Te trezesti mai repede si cu asta basta.

  2. de rasul curcilor sunt sanctiunile, platesti jumatate din minim si dupa ce ce dai examen iti iei permisul inapoi dupa o luna